PRIPREMITE SE NA PRIZOR, KATE MIDDLETON POSTALA PLAVUŠA: Drastična promjena vojvotkinje ODUŠEVILA SVIJET!

Moda i ljepota
PRIPREMITE SE NA PRIZOR, KATE MIDDLETON POSTALA PLAVUŠA: Drastična promjena vojvotkinje ODUŠEVILA SVIJET!
.

Izgleda da je Kejt Midlton konačno odlučila da malo eksperimentiše sa svojom stajlingom, a kako to obično biva - krenula je od frizure.

Mali princ Džordž i princeza Šarlot krenuli su u školu i svijet su obišle fotografije nasmijane porodice na kojima Vilijam i Kejt drže za ruke svoje mališane u urednim teget uniformama. Ipak, najveću pažnju izazvala je nova frizura vojvotkinje Kejt Midlton.

kate11

foto: Profimedia

"Kejt je postala plavuša" - objavili su tabloidi, primijećujući da je nova frizura možda i najveća promjena u imidžu vojvotkinje od Kembridža otkad je znamo.

Naravno, nije toliko drastična kao što zvuči, ili možda izgleda pod određenim svetlom. Princeza je svoju bujnu smeđu kosu prošarala toplim, svijetlim pramenovima i dobila nijansu koja bi se opisala kao tamno plava ili boja meda.

5f9860ed67f1bf6e34c0c75d82241e88

foto: Pinterest

Neki fanovi već naslućuju da će sljedeći korak biti "prava" plava, jer se žene rijetko vraćaju u tamnije nijanse, a realno bismo i mogli da je zamislimo kao platinastu, pritom joj i ne bi stajalo loše...

Ipak, sumnjamo da će se Kejt odlučiti za tako nešto.

Ali, moguće je da je nova frizura tek početak. U julu je "neimenovani izvor" povejrio magazinu People da je Kejt odlučila da osveži svoj izgled i isproba nove stvari.

"Kejt se osjeća da je upala u stilsku rutinu i misli da joj treba malo oštrine. Zato ozbiljno radi na tome da izgleda mlađe i modernije - i dobro joj ide!", naveo je izvor.

Ne propustite