ANA SEVIĆ SE RASKINULA SA VJERENIKOM, PA NAŠLA NAČIN DA FINASIJSKI OPSTANE: Odlučila se na ovaj korak i sve iznenadila!

Show
ANA SEVIĆ SE RASKINULA SA VJERENIKOM, PA NAŠLA NAČIN DA FINASIJSKI OPSTANE: Odlučila se na ovaj korak i sve iznenadila!
.

Popularna pjevačica nedavno je stavila tačku na emotivnu vezu sa biznismenom Danielom Nedeljkovićem, ali nije klonula duhom. U potpunosti je posvećena kćerki i riješila je da nakon dvije i po godine počne da nastupa.

Ana Sević poslije duže pauze ponovo počinje da nastupa, te će njen osnovni poziv, a to je pjevanje, ponovo biti posao od kojeg će živjeti.

sevic

Foto:RAS Srbija

- Ana se dobro osjeća nakon raskida sa Danielom. Odluku o raskidu nisu donijeli preko noći, na to su oboje bili spremni, te se sa novim okolnostima dobro nose oboje. Ani je svakako prioritet u životu kćerka Lorena i njena sreća, te i da hoće da tuguje ne smije zbog nje. S obzirom na to da više nema emotivnog partnera, riješila je da se u potpunosti posveti kako kćerki, tako i sebi i svom profesionalnom životu. Iako je prethodnih godina radila u “Grandu” kao voditeljka, izvor zarade u narednom periodu biće joj pjevanje, ono što je njen osnovni poziv. Ana je isplanirala da se u što u kraćem vremenskom roku vrati na muzičku scenu. Spremila je dvije nove pesme, trenutno radi na njihovim ekranizacijama i vrlo brzo će ih predstaviti publici, ali to nije sve. Ana će nakon dvije i po godine pauze ponovo početi da se druži sa publikom. Dugo nije nastupala i baš se uželjela tog uživo kontakta sa publikom - navodi za “Blic” izvor blizak pjevačici i dodaje:

- Osim što vrijedno radi na novim pjesmama i spotovima, Ana se bavi i svojim izgledom. Riješila je da izgled za povratak na scenu dovede do perfekcije, te naporno vježba i pazi kako se hrani. Ana želi da u punom sjaju izađe pred publiku sa novim pjesmama.

sevic1

Foto:RAS Srbija

Ovim povodom kontaktirali smo pjevačicu, a ona je potvrdila naša saznanja.

- Dobro ste čuli. To je nešto što je odavno trebalo da se desi, ali neke stvari nisu zavisile od mene. Sada će konačno doći na red ono što najviše volim - rekla je za “Blic” Ana Sević ovim povodom.

Podsjećamo, Ana Sević je dugi niz godina radila kao voditeljka u “Grandovim” emisijama. Pjevanju se vratila početkom godine pjesmom “Delirijum”, koju su joj uradili bosanski reperi Buba Koreli i Džala Brat. Kada je riječ o nastupima, Ana Sevič je u maju 2017. godine imala posljednji nastup sa tadašnjim suprugom, pjevačem Darkom Lazićem u jednom klubu u glavnom gradu.

Ana Sević u utorak uveče prisustvovala je koncertu svog bivšeg supruga Darka Lazića, što je mnogima bilo čudno, zbog čega su je osudili na društvenim mrežama. Ipak, Ana je za hejtere imala dobar odgovor.

“Tipičan primjer nesretne bivše žene koja hrani svoj ego i nesreću na pogrešnom mjestu”, naveo je, između ostalog, jedan korisnik.

sevic2

Foto:RAS Srbija

Ana Sević je imala spreman odgovor.

- A tu bih bila i da imam drugog muža i troje djece sa njim, jer znate, djeca su najveće bogatstvo i ovaj osmijeh na licu moje kćerke koju sam dovela na koncert njenog tate nema cijenu. Ali vi, nažalost, to nikada nećete imati priliku ni shvatiti ni razumjeti jer ovako nešto može napisati samo neko pun mržnje kome fali ljubav sa svih strana. Želim vam je u ogromnim količinama - odgovorila je Ana i time zapušila usta.

Novi.ba/Pulsonline.rs

Ne propustite