KIJA I GAGI U ČETIRI OKA: Postavio joj samo JEDNO PITANJE, ona spustila pogled i promrmljala

Show
KIJA I GAGI U ČETIRI OKA: Postavio joj samo JEDNO PITANJE,  ona spustila pogled i promrmljala
.

Sinoć su takmičari "Zadruge", na čelu sa Radetom Lazićem, izveli hit "Idemo na Mars", grupe "Đogani Fantastiko", a ovaj nastup dopao se članovima žirija, dok je Kija imala šta da kaže nakon performansa


– Drago mi je da se ovakve pjesme pjevaju ovdje, nisu samo narodne numere one koje su za sva vremena – istakla je Kockareva, koja ovog puta, na iznenađenje mnogih, nije željela da se dotakne porodice Đogani, sa kojom je u više navrata ulazila u sukobe.

screen-shot-11-02-19-at-11-01-pm

– Meni se ovo dopalo, ne znam za druge, volim ovu pjesmu – dodala je Kija.

Međutim, kako je i Gagi Đogani učesnik Zadruge, i on je sinoć nastupio.

screen-shot-11-02-19-at-10-57-pm

Gagi je sa sa Minom Vrbaški i Janjušom izveo pjesmu “Šta će mi život bez tebe dragi”, a najviše komplimenata za nastup dobio je Janjuš.

Kija, koja je bila jedna od članica žirija, obratila se svo troje, a na iznenađenje mnogih pohvalila je i Gagija, oca njene suparnice Lune Đogani.

– Super ste mi bili svi, moram da kažem. Bilo je jako zanimljivo – rekla je Kockareva, dok je Gagi pomno slušao šta priča.

kija1

– Kija, sjećaš li se kad smo bili najbolji prijatelji? Sjećaš li se? Nismo se čuli ni vidjeli dvije godine, eto samo to da kažem – kazao je Janjuš, dok je Kija sa osmijehom na licu rekla:

– Sjećam se, sjećam se. Drago mi je da te vidim
 

 

 Izvor: Espreso.rs.
 

Ne propustite