CHAT DANA: Maja nam je nešto ljuta!

Kiosk
CHAT DANA: Maja nam je nešto ljuta!
.

Želio je da ga Maja pamti...
screenshot-3-44

BONUS

Zove Fata jedno jutro svoju svekrvu telefonom pa joj kaže:

– Dobro jutro, gospođo… Cijelo jutro razmišljam i razbijam glavu al’ ne mogu nać’ odgovor na jedno pitanje što me muči, pa reko’ Vi ste iskusnija i pametnija od mene… Sigurno ćete mi dati pravi odgovor…

– Reci snajka šta te muči… Biće mi drago ako ti mogu pomoć’… – odgovori joj svekrva.

– Kažite mi, kad se dijete uk.aki, ko mu mijenja gaće i pere ga, njegova mater ili otac? – pita je Fata.

Svekrva malo ućuta pa joj reče:...

5d385b59-b470-484b-bdd6-74f80a0a0a64-svekr1-previeworg

BONUS ISPOVIJEST

Otkriven mi je rak… čvorići u desnoj strani grudi su se pokazali kao zloćudni.

ŠOK koji se riječima ne može opisati, a onda samo mjesec dana kasnije desilo mi se nešto još gore. Moj muž je nakon 11 godina braka odlučio da se razvedemo… Ono što me je više pogodilo su njegove riječi: “Uskoro ćeš ostati bez grudi, ostati ćeš bez kose… toliko te volim da ne mogu to podnijeti, želim da te pamtim kao lijepu ženu!” Grozno…

woman-shutterstoch

Na trenutak sam izgubila volju da se borim, željela sam da um,rem, ali kada su se strasti smirile odlučila sam da se borim, da dam sve od sebe. Grudi su mi odstranjene, kosa od terapija spala i to je bio bukvalno kraj za mene. Tada mi je sva energija koju sam imala potpuno nestala, postala sam nevjerovatno bespomoćna, ali tada nisam znala, sada 3 godine nakon toga znam da je taj kraj ustvari bio novi početak za mene.

sad-woman

Rane su zarasle, kosa, nećete vjerovati TRI PUTA GUŠĆA IZNIKLA, ali ono najvažnije upoznala sam muškarca mog života.

Onaj što me ostavio kada mi je bilo najgore, za njega sam mislila da je čovjek mog života, ali da me nije ostavio nikada ne bih saznala da ima bolje, MNOGO BOLJE.

To što sa njim proživljavam već godinu dana je neopisivo.

woman

Zato ako vam je teško, ako imate probleme bilo koje vrste za koje smatrate da su nepremostivi, razmislite malo, gledajte pozitivno jer možda je upravo to početak nečeg novog nečeg boljeg… Vjerujte da koliko god uzgleda nemoguće, itakako je moguće!!!"

Novi.ba

Ne propustite