JELENA I DUŠKO SLAVE, VRANJEŠ UPRAVIO DOBIO ŠOKANTNU VIJEST: Nazvali su ga i ovo mu rekli, UHVATIO SE ZA GLAVU OD ŠOKA!

Kiosk
JELENA I DUŠKO SLAVE, VRANJEŠ UPRAVIO DOBIO ŠOKANTNU VIJEST: Nazvali su ga i ovo mu rekli, UHVATIO SE ZA GLAVU OD ŠOKA!
.

Vlasnik fudbalskog kluba AEK Dimitris Melisanidis riješio je da kazni fudbalera Ognjena Vranješa zbog nedoličnog ponašanja i odstrani ga iz ekipe na mjesec dana!

Melisanidis je jako nezadovoljan ponašanjem pojedinih igrača zbog čega je odlučio da im održi vanredni sastanak zajedno sa sportskim direktorom Ilijom Ivićem. Na sastanku im je "očitana bukvica", ali je i saopšteno koji igrači su kažnjeni.

vranjes1

Igrač koji se prvi našao na udaru je Ognjen Vranješ. Melisanidis je defanzivcu saopštio da je na mjesec dana udaljen iz takmičarske ekipe zbog narušavanja ugleda kluba objavama preko društvenih mreža poslije meča sa Olimpijakosom. Vlasnik AEK-a je nekadašnjem reprezentativcu Bosne i Hercegovine dopisao i novčanu kaznu zbog izazivanja tuče na treningu sa desnim bekom Mihalisom Bakakisom.

Melisanids je novčano kaznio i hrvatskog fudbalera Marka Livaju zbog svađe na treningu sa Portugalcem Davidom Simaoom.

vranjes

- Mogu da tolerišem izgubljene utakmice, ali ne mogu da pređem preko narušavanja ugleda kluba. Neću nikome da dozvolim da skrnavi ime AEK-a. Djeca vas gledaju i prate na društvenim mrežama. Vide šta objavljujete i kakve fotografije postavljate. Nikome neću dozvoliti loše ponašanje- rekao je Melisanidis igračima.

Sportski direktor kluba Ilija Ivić rekao je novinarima da od sada važe nova pravila u klubu.

vranjesig

- Zabranjeno je korišćenje mobilnih telefona tokom boravka u kampu i na stadionu prije i poslije utakmice- rekao je Ivić.

Pored Vranješa i Livaje biće kažnjena još trojica igrača sa prostora bivše Jugoslavije. Riječ je o Deletiću, Šabanadžoviću, kao i bivšem vezisti Crvene zvezde Nenadu Krstičiću. Oni su u ponedeljak veče ostali do kasno u noćnom provodu odakle su kačili snimke po društvenim mrežama.

Ne propustite