Prepustite se čarima wellness užitka u Baškoj Vodi i Grand Hotelu Slavia 4*!

Aktuelno
Prepustite se čarima wellness užitka u Baškoj Vodi i Grand Hotelu Slavia 4*!
-

Dobro došli u Bašku Vodu, u podnožje veličanstvenoga masiva planine Biokovo, na zapadni dio Makarskoga primorja, u Dalmaciju, na hrvatsku obalu Jadrana!

2

Baška Voda, nekadašnje naselje težaka i ribara, trgovaca i pomoraca, radom vrijednih domaćina pretvorena je u suvremeno turističko mjesto sa svim sadržajima i obilježjima maloga mediteranskoga gradića.

10

Nakon opsežno provedene rekonstrukcije novo-obnovljeni GRAND HOTEL SLAVIA podiže sveukupnu razinu udobnosti i doživljaj svojim gostima, čuvajući istovremeno tradiciju i baštinu izuzetne građevine, koja datira iz davnih 30-ih godina prošlog stoljeća.

9

Smješten u Baškoj Vodi, popularnom ljetovalištu na poznatoj Makarskoj rivijeri, svega nekoliko koraka od mora i plaže koja nosi Plavu zastavu, ovaj lifestyle hotel sastoji se od 72 suvremene sobe i apartmana, od kojih neki imaju pogled na more koji oduzima dah.

7

Sobe uređene u retro-vintage stilu, potpuno su klimatizirane i opremljene TV-om ravnog ekrana, minibarom, telefonom , besplatnim bežičnim internetom, a u kupaonicama vas očekuje walk-in tuš ili kada, te luksuzna linija kupaonskih potrepština.

11

Jutarnju aktivnost započnite omiljenom kavom u caffe baru Kantun uživajući pritom u pogledu na vibrirajući centar mjesta. Na jedinstvenoj terasi hotelskog ala carte restorana Del Posto kušajte zdravu mediteransku kuhinju oplemenjenu samoniklim biljem sa Biokovskih padina.

5

Naravno sljubljenu sa vrhunskim vinima sa pažljivo biranih lokaliteta domaćih i svjetskih vinogorja. Fontana SPA centar koji se prostire na 800 m2 odvest će vas u svijet potpunog opuštanja.

6

Unutarnji slatkovodni bazen sa 2 jacuzija, 4 različite saune, fitness centar sa kardio-vaskularsnim spravama, masaže...samo su dio bogate wellness ponude.

8

Izaberite opciju između 1 ili 2 noćenja radnim danima ili vikendom za dvije osobe sa buffet doručkom i večerom uz korištenje unutarnjeg bazena, sauna i fitnessa!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite