"Vjerenica me prošle godine ostavila nakon 5 godina zabavljanja"

Aktuelno
"Vjerenica me prošle godine ostavila nakon 5 godina zabavljanja"
.

"Vjerenica me prošle godine ostavila nakon 5 godina zabavljanja, a samo 3 mjeseca prije zakazanog vjenčanja. Kako mi je tada rekla, našla muškarca sa kojim je sretnija.

Toliko je volim da se nisam ni tada na nju naljutio. 

sad-man-1

Međutim, taj muškarac njenog života je poginuo u saobraćajnoj nesreći prije neka dva mjeseca, a da stvar bude gora, ona je ostala trudna, sama…

Nisam ni jednog trenutka razmišljao, pozvao sam je i rekao joj da sam spreman da je oženim, trudnu i da ne mora abortirati, da njoj i njenom dijetetu ništa neće da fali, a ona mi je tada, bez da se zahvalila, rekla da je željela mene za muža udala bi se do sada za mene.

sad-man

Rekla mi je da će roditi dijete čovjeka kojeg je istinski voljela, svim srcem i kojeg će vječno voljeti, te da će živjeti sama sa njegovim djetetom i čekati trenutak kada će ponovo da se sretne sa čovjekom svog života na ONOM svijetu.

sad-man

Njene riječi su me baš povrijedile… zbog nekog divljaka, manijaka je zaboravila sve lijepo što smo proživjeli kroz godine zabavljanja… da ne govorim da je meni govorila da nevinost čuva za prvu bračnu noć, a sa njim je nakon par mjeseci mjeseci ostala trudna i sada će roditi to dijete bez da je bila u braku i jedan dan.

Osjećam se nakon svega BAŠ JADNO.

Ne propustite