VRANJEŠ OPLEO PO BIVŠOJ LJUBAVNICI, OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI: Dirnuo ju je gdje je najosjetljivija! Insajder otkrio i kako je nastala slika dok Ogi plače

Sport
VRANJEŠ OPLEO PO BIVŠOJ LJUBAVNICI, OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI: Dirnuo ju je gdje je najosjetljivija! Insajder otkrio i kako je nastala slika dok Ogi plače
,

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ i dalje nastavljaju raspravu. I to javno, jer više nisu ljubavnici.

Fudbaler grčkog AEK-a poručio je bivšoj ljubavnici da gleda svoju djecu, a ne da vrijeđa, ponižava i zastrašuje ljude jer je ona, kako kaže, „kriminalac na baterije“.

vranjes-estock

Sportista je gostovao u emisiji „Đir sa Memom“ i otvorio dušu o ljubavi s malom od velikog skandala.

- Pokušali su da mi unište život, ali izašao sam iz svega još jači. Ništa nije vrijedno problema. Nikada ne dam na svoju porodicu. Neki ljudi će reći, evo ga, priča nešto, a on je prvi nanio zlo. Ja na to kažem da nikad nikome nisam nanio zlo, pa ni tim nebitnim što glume kriminalce na baterije. To je sad tako popularno i moderno da glumiš tako kriminalce - rekao je Ognjen, koji je imao i jasnu poruku za bivšu ljubavnicu.

vranjes

- Imam poruku za nju. Nikad nisam govorio na tu temu, ali evo sad ću reći. Neka više povede računa i pažnje o svojoj djeci nego o tuđoj. Nek' uživa u svom životu i neka ne nanosi, kako ona to voli da kaže, zlo. Ona ističe kako se njoj nanosi zlo, a zapravo je ona ta koja provocira ljude, čačka i dira tuđu djecu i porodicu - smatra bivši bh. reprezentativac.

Međutim, pjevačica i dalje tvrdi da nikad nije bila bliska s Vranješom.

ir-sa-memom-ognjen-vranjes-1280x720-750x422

- Nikad u životu nisam bila u vezi s likom po imenu Ognjen Vranješ. Tužila sam i tužim svakog ko takvu laž kaže ili objavi u medijima. Dosta je bilo pravljenja slave i tiraža preko mog imena. Dosta je bilo napada na moju porodicu od strane ološa. Odje*ite, nesrećnici - napisala je ona na Instagramu.

Nju je, po svemu sudeći, pogodilo to što je bila glavni motiv koreografije navijača Olimpijakosa, koji su u nedjelju veče imali derbi s AEK-om, za koji igra Vranješ. Na transparentu su domaći simpatizeri uputili poruku Vranješu.

2033959-karleusa-ls

- Vranješu, ub*j se zbog male muškosti - stajalo je u prvom redu stadiona na Karaiskakisu, a on je odgovorio na Instagramu u svom stilu:

- Možete samo da masturbirate na tu kur**tinu.

vranjesig

Jelena Karleuša na sve načine pokušava da ubijedi naciju da nikada nije bila u vezi s Ognjenom Vranješom. Međutim, mala od velikog skandala sama sebe demantuje. Ona je u jeku afere okačila fotografiju poznatog sportiste i napisala:

- Ovako pi.ka plače i moli da bude s njim.

vranjes

Postavlja se pitanje kako je Vranješ uspio doći do pjevačice ako se ne poznaju? Kurirov izvor blizak fudbaleru kaže da su oni i te kako bili bliski, ali da je JK zloupotrijebila detalj koji joj je Ognjen otkrio nakon što je njihova afera izašla u javnost.

jelena-i-vranjes

- Ta fotografija je nastala kada je Ognjenova supruga saznala za vezu sa JK. Tada je odvela njihovu ćerku, što je Vranješa pogodilo. Zaplakao je zbog ćerke, a ne zbog Jelene. Zbog nje nikad nije pustio suzu - kaže sagovornik pomenutog lista.

Ne propustite