GAĐAO DALILU TANJIROM U GLAVU?! OVO JE PRAVI RAZLOG BJEKSTVA: Nekoliko minuta prije DALILA MU JE OVO REKLA, Dejan doživio nervni slom!

Show
GAĐAO DALILU TANJIROM U GLAVU?! OVO JE PRAVI RAZLOG BJEKSTVA: Nekoliko minuta prije DALILA MU JE OVO REKLA, Dejan doživio nervni slom!
.

Dok su se svi veselili na Borinoj slavi bračni par Dragojević, Dalila i Dejan osamili su se u dvorištu "Zadruge" gdje su vijećali o tome da napuste "Zadrugu".

Glavni problem nastao je jer na slavi nije bilo mesa koje jedu njih dvoje. Dalila Dagojević islamske je vjeroispovesti, te ona ne jede svinjetinu, a kako se suprugu žalila, zadrugari su razgrabili svu piletinu, a nju nisu ni ponudili.

dalila1

Svom mužu na tanjiriću je donela samo par kiflica koje je ugrabila sa stola. Njega je to toliko razbjesnilo da je dohvatkio tanjir i bacio ga! U tom su trenutku svi pomislili da neće udariti Dalilu u glavu, a zatim je u suzama je skočio sa stolice i zaprijetio:

dalila2

- Porazbijaću sve, pun mi je k*rac svega! Juče nismo ništa jeli, drže nas ovde kao kerove - vikao je Dejan, dok je Dalila pokušala da ga smiri.

- Ajde pusti, nije Bora kriv, on je tražio... Ajmo kući, rekla sam ti. Nema šta da tražimo ovdje.

Kako se čulo razbijanje tanjira, nastao je strah da on nije gađao svoju ženu, budući da su imali nerazmirice prethodne noći.

Pogledajte kako je to sve izgledalo:


 

Ne propustite