KRALJEVI PRAVE NAJVEĆI TRANSFER U HISTORIJI: Dovode OVU ZLATNU LOPTU, samo on može spasiti Zidanea!

Fudbal
KRALJEVI PRAVE NAJVEĆI TRANSFER U HISTORIJI: Dovode OVU ZLATNU LOPTU, samo on može spasiti Zidanea!
,

Real Madrid navodno pažljivo prati zvijezdu Manchester Cityja, Raheem Sterlinga, ali morat će kopati duboko po džepovima da bi ga doveli u svoje redove.

Stvari baš i ne idu baš onako kako su planirane u Real Madridu i oni su se mučili da se postave u dobar položaj u La Ligi, kao i u Ligi prvaka, čini se da su još uvijek kratki, te će im biti potrebna dodatna pojačanja ako se nešto ne promijeni u narednim mjesecima.

sterling

Kao što je izvijestio Calciomercato, preko Diario Gola, sugerira se da u slučaju da Real Madrid ne može dovesti Kylian Mbappea ili Neymara iz PSG-a, mogli bi umjesto toga skrenuti pažnju na Sterlinga.

Međutim, dodaje se da će ih to sigurno koštati, jer se engleski internacionalac procjenjuje na 200 miliona eura, pa će trebati zaista ogromna ponuda kako bi uvjerili vladajuće prvake Premier lige da prodaju zvijezdu.

rashfordsterlingkane

24-godišnjak je bio izuzetno impresivan na način na koji se razvijao i poboljšao igru pod vodstvom Guardiole, jer je sad postigao 81 gol i 70 asistencija u 204 nastupa za klub.

sterling

Imajući na umu takve brojke, kao i formu koju je pokazivao 18 mjeseci i više, ne čudi što su drugi klubovi zainteresirani i sada bi se Real Madrid mogao potruditi da ga uvjeri na prelazak u Španiju.

(Sport.ba)

Ne propustite