GOTOVI NALAZI, ANABELA MORA NA OPERACIJU: Oglasila se pjevačica, SAMO DA NIJE ONO NAJGORE!

Show
GOTOVI NALAZI, ANABELA MORA NA OPERACIJU: Oglasila se pjevačica, SAMO DA NIJE ONO NAJGORE!
.

Pjevačica Anabela Bukva nedavno se suočila s ozbiljnim zdravstvenim problemom, i to zbog silikona! Naime, kako je ispričala za „Alo!“, pjevačici je na rutinskoj ljekarskoj kontroli otkriven deformitet na jednoj dojci, koji je nastao uslijed promjena na implantima starim 20 godina.

Zbog toga, Anabela će uskoro moratina operaciju, kako bi izvadila stare silikone i zamijenila ih novim, te tako sprečila ozbiljnije zdravstvene komplikacije. 

- Igrom slučaja sam otkrila da imam problem. Dok se Luna ljetos oporavljala od operacije grudi, ja samo otišla na redovnu kontrolu. To je bila dobra odluka, jer nisam bila na pregledu osam godina, odnosno još od treće trudnoće - rekla je Anabela i dodala da je tada otkrila da nešto nije u redu sa njenim silikonima.

anabela2

foto: Printscreen

- Ispostavilo se da imam problem na jednom implantu koji treba da se ukloni, kako ne bi došlo do većih komplikacija. Srećom, još nije ništa ozbiljno, ali može da bude. Prošlo je 20 godina otkako sam stavila silikone u grudi, a za to vrijeme imala sam tri trudnoće. Sve to utiče na deformaciju grudi, ali to se srećom ne vidi golim okom, ali su promjene primjetne na ultrazvuku - rekla je Anabela i dodala da je nimalo ne raduje što mora da ide na operaciju.

- Deformitet koji imam zasij.eca mišić i dalekosežno, to može da napravi ozbiljne zdravstvene probleme. Nisam srećna što moram da idem pod n,ož - kaže pjevačica i ističe da se ipak nije pokajala što je prije dvije decenije povećala grudi.

anabela1

foto: Printscreen

- Povećala sam grudi jer sam htjela da riješim kompleks koji sam dobila poslije operacije tumora na dojci. Tada mi je jedna dojka izgledala normalno, a druga nije. Sada sve prepuštam doktoru koji je operisao Lunu jer je uradio odličan posao. Nije isključeno ni da ću ugraditi veće implante nego što sam imala, pošto sada postoji višak kože u tom predijelu i lakše bi bilo da se to popuni silikonom, nego da se koža uklanja - kaže pjevačica koja je nedavno uživala u društvu bivšeg supruga Andreja Atijasa.

- Andrej i ja smo nedavno izašli u Sarajevu sa kumovima i prijateljima. Ostali smo u dobrim odnosima jer nas i dalje vezuje kćerka, prijatelji, kumovi... Mi smo se udaljili kao ljubavni par, ali to ne znači da ne možemo zajedno da odgajamo dijete - rekla je pjevačica i dodala:

anabela

foto: Instagram

- Ne vjerujem više u brak, pošto to nije garancija da će neki odnos opstati. Andreju i meni nikada nije falilo ljubavi već su nas udaljile druge stvari - kaže pjevačica.

Novi.ba/Alo.rs

Ne propustite