KAKVA PROMJENA NA ANFIELDU Salah u jednom od najskupljih transfera u historiji napušta klub, zamjena je SPEKTAKULARNA

Fudbal
KAKVA PROMJENA NA ANFIELDU Salah u jednom od najskupljih transfera u historiji napušta klub, zamjena je SPEKTAKULARNA
,

Liverpool, kako se izvještava, traži 155 miliona funti za prodaju Mohamed Salaha Real Madridu, iako bi dogovor mogao ovisiti i o potpisivanju Jadon Sancha kao njegove zamjene.

sancho1

Ranije danas, Don Balon je objavio kako su Redsi vrlo zainteresovani za dovođenje napadača Borussije Dortmund, koji je nesumnjivo jedan od najuzbudljivijih mladih igrača na svijetu.

A čini se da bi Salah mogao biti čovjek koji će napraviti mjesta za engleskog internacionalca, navodi se u drugom izvještaju Don Balona.

salah2

Španski list tvrdi da će Liverpool prodati Salaha za 155 miliona, a čini se da je sve spremno da se egipatski internacionalac preseli na Bernabeu i uzme dres Gareth Balea s brojem 11.

mo-salah

Ostaje nam da sačekamo i vidimo jesu li ove informacije koje nam strani mediji serviraju tačne, ali Liverpool bi potenacijalno mogao dobro zaraditi od prodaje Salaha.

Iako je bivši igrač Rome u ovom trenutku igrač svjetske klase, u posljednje vrijeme nije baš toliko bitan u napadu Jurgen Kloppa kao Sadio Mane i Roberto Firmino.

salah1

Sancho je također mlađi i mogao bi biti bolja opcija za klub na duži period, ali moramo vidjeti može li Real Madrid prikupiti toliko novca da dovede Salaha.

(Sport.ba)

Ne propustite