UBILA SE NOVINARKA DRAGANA TRIPIĆ, NEKOLIKO SATI PRIJE SMRTI, OBJAVILA OVU FOTOGRAFIJU: Ovo je jasna poruka, SRBIJA NA NOGAMA

Aktuelno
UBILA SE NOVINARKA DRAGANA TRIPIĆ, NEKOLIKO SATI PRIJE SMRTI, OBJAVILA OVU FOTOGRAFIJU: Ovo je jasna poruka, SRBIJA NA NOGAMA
.

Poznata novinarka Dragana Tripić (58) pronađena je danas mrtva svom stanu u Mirijevu, a samo nekoliko sati prije tragičnog događaja ostavila je i svoju posljednju objavu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Dragana je prije šesnaest sati podelila uspomenu, fotografiju nastalu pre dve godine, na kojoj sa osmijehom na licu farba stolicu posebnom metodom.

- Boho tehnika, opuštanje - piše u opisu fotografije uz koji je dodat i emotikon srca.

dragana-tripic-830x0

foto: Printscreen

Draganino tijelo pronašla je njena kćerka, a prema nezvaničnim informacijama, ona je u proteklom periodu bila depresivna zbog posla i kredita.

Dragana je rođena 16.5.1961. godine, a popularnost je stekla kao novinar nekoliko beogradskih redakcija i kao član žirija u "Zvezdama Granda". Pokazala se kao oštra i nemilosrdna, ali pravična. Učestvovala je u rijaliti formatima "Farma" i "Dvor". Nadimak joj je bio Maca.

- Mislim da sam jedan od novinara koja ima najviše ekskluziva i nemam tužbi - svojevremeno je rekla o sebi.

Dragana je bila samohrana majka.

Novi.ba/Srbija danas

Ne propustite