PEP KAKVOG GA NIKAD NISMO VIDJELI Potpuno je otkačio i iživio se nad ovom zvijezdom, urlao na njega i udario šakom...

Sport
PEP KAKVOG GA NIKAD NISMO VIDJELI Potpuno je otkačio i iživio se nad ovom zvijezdom, urlao na njega i udario šakom...
,

Manchester City na Etihadu je očekivano pregazio Atalantu u 3. kolu Lige prvaka 5:1, ali uprkos idealnoj stiuaciji nakon tri kola grupe, Pep Guardiola na utakmici je iznenada izgubio živce.

Taman prije kraja prvog dijela povrijedio im se Rodri, koji je radi problema s ozljedama sinoć igrao kao stoper. Španac je morao napustiti igru, a Pep je digao Johna Stonesa s klupe, međutim ovaj nije bio spreman na tako iznenadan ulazak.

1

Guardiola je tad potpuno poludio, primio se za glavu i počeo urlati, a kad se Stones počeo pripremati za ulazak, Katalonac je bijesno opalio šakom po stolu. Engleski stoper na koncu se nekako ipak pribrao i uspio ući u igru.

"Bio sam obuven, samo sam trebao namjestiti kostobrane, Guardiola se ljutio jer to nisam učinio dovoljno brzo", objasnio je Stones cijeli incident.

3

Bodovna situacija i visoka pobjeda protiv Atalante malo znače Guardioli jer ne zna kako će zakrpati stoperske pozicije za sljedeću utakmicu, Laportea neće biti još dugo, Otamedi i Stones također su načeti pa se zato City mora krpati s Fernandinhom i Rodrijem u odbrani.

Za sada im ide dobro, ali pitanje je hoće li moći izdržati do januara...

(Sport.ba)

Ne propustite