Pucale petarde u Ligi prvaka, teško stradala Zvezda: Bayern stopostotan, Zidane odahnuo

Fudbal
Pucale petarde u Ligi prvaka, teško stradala Zvezda: Bayern stopostotan, Zidane odahnuo
,

Niko Kovač i njegov Bayern nastavili su s odličnim partijama u Ligi prvaka. Imaju sve tri pobjede, a nakon onih rekordnih 7:2 kod Tottenhama slavili su i u Pireju protiv Olympiacosa s 3:2.

Domaćini su neočekivano poveli golom El Arabija, a Lewandowski je izjednačio u 34. minuti, da bi Poljak svojim drugim golom u 62. minuti doveo momčad Nike Kovača u vodstvo. Tolisso je povećao na 3-2, da bi Guilerme smanjio u 79. minuti. 

U drugoj utakmici skupine B Tottenham se malo iskupio kod navijača zbog katastrofe u prošlom kolu protiv Bavaraca te s čak 5:0 isprašio Crvenu zvezdu. Malo se zakomplicirala situacija u grupi i Spursi su sada preskočili srpskog prvaka.

U skupini A Paris St-Germain je protutnjao Bruggeom gdje je također slavio s visokih 5:0. Čudesni Kylian Mbappe zabio je hat-trick u manje od pola sata i postao najmlađi nogometaš u povijesti koji je stigao do 15 golova u Ligi prvaka. Druga dva djelo su Maura Icardija.

To je treća utakmica iste večeri u kojoj je neko primio pet komada. Man City je s 5:1 pobijedio Atalantu u Dinamovoj skupini C.

U drugoj utakmici Real je s minimalnih 1:0 pobijedio u Istanbulu kod Galatasarayja pogotkom Tonija Kroosa te barem nakratko smirio priče o mogućem otkazu Zinedineu Zidaneu.

Pobjeda Reala spriječila je PSG da postane prva momčad u povijesti Lige prvaka koja se plasirala u osminu finala nakon samo tri kola.  

Ne propustite