Priuštite si savršen odmor u oazi mira Spa hotela Terme 4* u Sarajevu!

Aktuelno
Priuštite si savršen odmor u oazi mira Spa hotela Terme 4* u Sarajevu!
-

Spa Hotel Terme **** je direktno povezan sa Lječilištem Banja Terme Ilidža i član je banjsko-rehabilitacijsko hotelske kompanije Hoteli Ilidža, ustanovljene 1892. godine, koju još čine Hotel Hercegovina deluxe ****, Hotel Hungaria deluxe ****, Auto – Camp Oaza *** i restoran Labud u nacionalnom parku Vrelo Bosne, na samom izvoru rijeke Bosne.

3

Svi hoteli su smješteni su na Ilidži u prelijepom velikom banjskom parku sa fontanom na prostoru od 40 hektara. Spa Hotel Terme je udaljen 7 km od centra grada Sarajeva, 2 km od međunarodnog aerodroma Sarajevo, 20-ak km od olimpijskih planina Igmana i Bjelašnice te 3 km od najpopularnijeg izletišta u Sarajevu Vrela Bosne. 

7

Spa Hotel Terme **** raspolaže kapacitetom od 220 superior soba i koje su savremeno dizajnirane i opremljene sa kupatilom, sat TV, LCD ekranima, klimom, telefonom, wireless internet pristupom, mini barom, fenom i prilagođene svim zahtjevima klijenata uz poštivanje visokih normi u hotelijerstvu. Posjedujemo sobe i hotelske staze koje su prilagođene osobama sa invaliditetom.

8

Sadržaj Spa Hotela Terme ****: A la carte restoran kapaciteta 400 osoba, aperitiv bar, 2 konferencijske sale kapaciteta 150 mjesta i 2 manje sale za rad u grupama kapaciteta 40 mjesta, velika konferencijska sala od 250 mjesta, moderno opremljen centar za fizikalnu i medicinsku rehabilitaciju, wellness centar i besplatan parking za goste i posjetioce uz fizički i video nadzor 24 sata. 

6

Nacionalni restoran Labud, smješten na izvoru rijeke Bosne je dio naše kompanije Hoteli Ilidža gdje možete degustirati specijalitete bosanske i internacionalne kuhinje u skladu sa halal certifikatom i uživati u prelijepom pogledu na vodopad i prirodni tok rijeke Bosne.

00

Platite samo 99 KM za jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe uz korištenje wellnessa i bazena u Spa hotelu Terme 4*!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite