SINOĆ JE BILA SA DARKOM, A EVO ŠTA DANAS KAŽE O BIVŠEM MUŽU: Naišla na razočarenje, ŽELI DA ZABORAVI! ISPAŠTA SAMO DIJETE!

Show
SINOĆ JE BILA SA DARKOM, A EVO ŠTA DANAS KAŽE O BIVŠEM MUŽU: Naišla na razočarenje, ŽELI DA ZABORAVI! ISPAŠTA SAMO DIJETE!
.

Ana Sević i Darko Lazić su iznenadili sve kada su se u toku jučerašnjeg dana sastali u jednom tržnom centru, u kom je pjevač imao nastup, te su nekoliko sati proveli zajedno kao porodica sa kćerkicom Lorenom.

Par je ovim postupkom dokazao da je zakopao ratne sjekire, ali se Ana, po povratku kući, ipak na nimalo lijep način osvrnula na sve ono što je prošla zbog bivšeg supruga.

ana-sevic-1

- Od 33. do 34. kao da je prošla decenija....Hvala Bogu pa se završila a mnogo ružnog ostavljamo iza nas.. - počela je Sevićeva obraćanje putem društvenih mreža, inspirisana jučerašnjom proslavom rođendana.

ana-sevic-3

- U glavi iz protekle godine trudit ću se da nosim samo ono najljepše i najpozitivnije jer život je samo jedan. Puno prelijepih, nezaboravnih trenutaka, koje ću zauvijek pamtiti i nositi u srcu ,nažalost kao i onih koje želim da zaboravim. Zato ce ova 34. biti najbolja! Jer ono najbolje tek dolazi a ja sam potpuno spremna za to - dodala je pjevačica, pa zaključila:

ana-sevic-2

- Volim vas, dragi moji ljudi, hvala na svakoj lijepoj porukici i pozitivnoj misli koju ste mi poslali Zaista od srca mi znači vaša ljubav i podrška!

Novi.ba/Puls/Foto:RAS

Ne propustite