TUŽNA SUDBINA JUGOSLOVENSKE GLUMICE: Pisala je pisma majci koja je umrla od raka, a onda je PROTJERANA IZ ZEMLJE! Evo kako danas izgleda!

Aktuelno
TUŽNA SUDBINA JUGOSLOVENSKE GLUMICE:  Pisala je pisma majci koja je umrla od raka,  a onda je PROTJERANA IZ ZEMLJE! Evo kako danas izgleda!
.

Ostvarila je više nego uspješnu karijeru, kako u regionu tako i u Americi, ali put do zvijezda nije bio nimalo lak.

mlqk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt0djn01eqv8vmgjhmdbhnmfhyzq4nzc2mjbjyjy5nzu2odi5nzg1zteuanblz5gtas0c5acbaae
Mira Furlan je jedna od najpopularnijih glumica bivše Jugoslavije. Ostvarila je mnoge zapažene uloge, a važila je i za jedan od seks simbola ove generacije.

Rođena je u Zagrebu, a sada već davne 1991. godine, Mira se iz odselila u Ameriku gdje je otpočela potpuno novi život. Međutim, njenom putu do uspjeha prethodio je niz nesrećnih događaja. Majka joj je preminula od raka kada je glumica imala samo 16 godina, što je za nju bio pretežak udarac, zbog specifičnog odnosa koji su imale. Često su se svađale, a Mira joj je zatim pisala pokajnička pisma u kojima se izvinjavala.

images-1
1986. godine Mira je upoznala srpskog režisera Gorana Gajića sa kojim je ubrzo otpočela vezu,prenosi Blic.Pošto je zbog ljubavi živjela na relaciji Beograd – Zagreb, hrvatski mediji su je početkom devedesetih godina optužili da se priklonila Srbiji i objavljivali tekstove u kojima su je nazivali izdajicom.

mirafurlan-1-500x500-t
Često je posećivala psihijatra, zbog čega je takođe bila izložena osudama javnosti. Nakon što je dobila otkaz u Hrvatskom narodnom kazalištu oduzet joj je i stan koji je naslijedila od bake, a dnevno je dobijala oko 50 prijetnji smrću.

download-2
Venčali su se 1993, a 1998. godine dobili su sina kome su dali ime Marko Lav. Glumica ne razmišlja o povratku u domovinu jer se osjeća protjeranom sa ovih prostora. Iako je u Americi doživjela veliku slavu, svojevremeno je izjavila da je tamo veoma teško baviti se ovom profesijom jer glumce ponižavaju i tretiraju kao stoku i da zato ljudima kojima želi dobro nikada ne bi savjetovala da postanu glumci.

mira-furlan

Novi.ba/Wikipedia/Foto:Wikimedia

Ne propustite