ANABELA PRIKOVANA ZA KREVET! Mora na hitnu operaciju, ljekari zabrinuti za njeno ZDRAVSTVENO STANJE!

Aktuelno
ANABELA PRIKOVANA ZA KREVET! Mora na hitnu operaciju, ljekari zabrinuti za njeno ZDRAVSTVENO STANJE!
.

Pop pjevačica Anabela Atijas moraće u što kraćem roku da silikonske implante, kojima je prije skoro dvije decenije povećala svoje grudi, izvadi i zamijeni novim.

Kako smo saznali, pjevačica je već zakazala operaciju u jednoj privatnoj klinici, a na ovaj korak se odlučila nakon što je sasvim slučajno otišla na pregled tokom kojeg je ultrazvuk pokazao određene promjene, zbog kojih je neophodna nova intervencija.

anabela

- Redovno se ona kontroliše, a posljednji put je skroz neplanirano riješila da se pregleda, onda kada je sa Lunom išla na kliniku, zbog njene operacije. Ultrazvuk je pokazao da jedan implant ne stoji baš kako treba, da se vremenom deformisao. Dobro, i ne treba da čudi, jer Anabela baš, baš dugo ima silikone. Odmah se konsultovala sa doktorom, koji ju je posavjetovao da to operiše čim prije i stavi nove implante - ispričao je izvor blizak pjevačici i dodao da je operaciju već zakazala.

anabela-atijas-3-830x0

- Da, istina je, treba da idem opet na operaciju. Imala sam zakazano baš za danas, ali razboljela sam se, ležim po cijeli dan, pijem antibiotike zbog toga sam morala da odložim to, dok ne ozdravim - kaže Anabela, te je otkrila razloge zbog kojih će morati da menja silikone.

- Poslije skoro 20 godina i dvije trudnoće, grudi su izgubile formu, a jedan silikon se malo pomerio, ne stoji kako treba, pa je poželjno da se to promijeni u naredna tri, četiri mjeseca.

Novi.ba/Alo/Foto:Instagram

Ne propustite