Znamo njene HITOVE, ali ne i ovu porodičnu dramu: "Sin je dobio dvije godine zatvora samo jer sam mu ja majka!"

Aktuelno
Znamo njene HITOVE, ali ne i ovu porodičnu dramu: "Sin je dobio dvije godine zatvora samo jer sam mu ja majka!"
.

Pjevačica Hanka Paldum prvi put otvoreno govori o porodičnoj drami koja je nastala zbog toga što je Mirzad Brkić, njen sin, u zatvoru.

Njen nasljednik je osuđen na dvije godine zatvora zato što je prije nekoliko godina automobilom udario tri pješaka, od kojih su dva bila teško povrijeđena.

255971-hanka-paldum-ls

Da stvar bude gora, Brkić je istog trenutka podvrgnut testu na narkotike, a kako "Alo" prenosi, u krvi mu je konstatovano prisustvo psihoaktivne supstance amfetamin. Hanka, kao i svaka majka, brani sina i smatra da je kazna koju je dobio stroga.

hanka

Ovako je u to vrijeme govorila Hanka:

- Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na tako nešto. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro, zato što je u zatvoru. On je osuđen na dvije godine zatvora zbog saobraćajne nezgode koju je počinio. On služi svoju kaznu i, na sreću, nije bio teže povrijeđen. Svi su napravili da je on jedan zločest momak, a osuđen je na tako veliku kaznu samo zato što je sin Hanke Paldum. Mnogi su mi rekli da za to što je počinio nije trebalo ni godinu dana da dobije. Svakom djetetu je teret kada mu je roditelj poznat i popularan jer tada presuđuju drugi aršini - kaže Hanka.

hanka

Njen nasljednik je pod stalnim nadzorom psihijatara zbog ranijeg konzumiranja narkotika.

Ona kaže da, pored svega što joj se desilo, želi samo mir u narednoj godini.

- Želim da sve negativno nestane i da se ne ponovi, želim mir i ljubav, da se ljudi dozovu pameti. Svako treba pozitivno da razmišlja i da brine o svojoj duši i biću, pa tek onda o drugima. To je formula dobrog života i svakom ko je poštuje biće ljepše i lakše da korača u budućnosti. Ako uzvraćamo na isti način nekim ljudima, onda se sve to nagomila, pa se vrati kao bumerang: dobro duplim dobrom, a loše još lošijim - kaže Hanka.

- Moja duša je dobra i imam pozitivnu energiju, svakom u životu želim bolje nego sebi, pa mi se mnoge stvari vraćaju kao nagrada. Bez obzira na to šta vam se desi, čovjek mora da živi i razmišlja kako će dalje. Život je splet mudrosti, dobročinstava i pozivitne energije. To vas profiliše da znate da odaberete ono što ste vi - kaže Paldumova, koja sprema nove pjesme, kojima će se predstaviti kako bosanskoj, tako i srpskoj publici.

- Uvijek sam birala pjesme prema sebi. Kada odašiljete iz svog bića i duše emocije i kada taj spoj izlazi iz vaših usta, onda možete na sceni da budete dugi niz godina - rekla je pjevačica za Alo.rs.

Ne propustite