ONA SPAVA U KOLIMA, A JA U STANU OD 300.000 €: Milica isprozivala Radu Manojlović, pa se pohvalila LUKSUZOM, a prvi komšija joj Novak Đoković

Show
ONA SPAVA U KOLIMA, A JA U STANU OD 300.000 €: Milica isprozivala Radu Manojlović, pa se pohvalila LUKSUZOM, a prvi komšija joj Novak Đoković
,

Milica Pavlović poručuje Radi Manojlović da nastavi da spava u svom džipu od 50.000 evra i da može samo da sanja o novom stanu od 300.000 evra!

milica-pavlovic-2

 Pjevačica je nedavno kupila stan od 90 kvadrata u jednom ekskluzivnom naselju na Novom Beogradu. Trud se isplatio i dok se Manojlovićeva skoro ponovila "rendž roverom", Pavlovićeva se ne potresa što ona još nema automobil u svom vlasništvu.

"Rada može da spava u kolima, a ja ću u svom stanu. Svako bira gde će zaspati. Evo, ja nemam automobil, ali zato imam krov nad glavom", potkačila je Milica koleginicu i nastavila da se hvali:

rada

"Napokon sam se uselila u stan. Sada mogu da kažem da su mi se trud i rad konačno isplatili. Sav novac koji sam zaradila od trećeg albuma uložila sam u ovu nekretninu. Prvi koji su mi kročili u stan bili su baka i deka. Nazdravili smo domaćom rakijom meni za useljenje. Njihovi izrazi lica kada su videli kako sam se lijepo skućila vrede više od cijelog tog stana".

brena-i-milica-na-rodjendanubrena-i-milica-na-rodjendanu

Folk zvijezda je stan platila 270.000 eura, a 30.000 je uložila u njegovo opremanje. Prve komšije su joj pjevač Saša Kovačević i teniseri Novak Doković i Filip Krajinović. 

(Kurir.rs)

Ne propustite