MELANIA ZABORAVILA OBUĆI GRUDNJAK, TRUMP SE CRVENIO OD STIDA: Sve joj se oslikalo, BRUKA (FOTO)

Kiosk
MELANIA ZABORAVILA OBUĆI GRUDNJAK, TRUMP SE CRVENIO OD STIDA: Sve joj se oslikalo, BRUKA (FOTO)
.

Prisjetimo se ovogodišnje proslave Dana nezavisnosti u Vašingtonu, a svačanost je obiljženo nizom muzičkih performansa, vojnim defileima i vatrometom, prenosi Sputnjik.

Odijevna kombinacija prve dame Melanije Tramp je privukla veliku pažnju, a ona je zbog nje pretrpila velike kritike na internetu.

590351-donald-i-melanija-tramp-ls

(Profimedia)

Melanija je nosila bijelu haljinu sa prugastim detaljima u vrijednosti od 1.200 dolara. Nekon što su osvanule prve fotografije uslijedile su oštre kritike.

A beautiful tribute to our Nation & the American spirit tonight. We honor & celebrate our cherished history & all those who served & sacrificed so much for the freedoms we have today. God Bless our great military & God Bless the United States. #IndependenceDay pic.twitter.com/c2tcFO7wz4

— Melania Trump (@FLOTUS) 5. srpnja 2019.

Mnogi su na Tviteru ovu haljinu uporedili sa praznim komadom papira ili dekicom. Jedna "upućena" osoba je otišla i korak dalje i rekla da Melanijina haljina podsjeća na ruski stil.

"Nisam htio da gledam Trampov govor, ali sam primijetio da Melanija nosi haljinu u ruskom stilu. Trakasti prstenovi su sujevjerje da bi se loši duhovi držali podalje", napisao je jedan korisnik.

Drugi korisnik je napisao: "Da li Melanija misli da je ovo olimpijski događaj? Zanimljiva haljina".

 

Ne propustite