NOVAK I JELENA OTKRILI TAJNU SRETNOG BRAKA: Zajedno su od 18. godine, a kada čujete šta kažu..RAZNIJEŽIT ĆETE SE!

Tenis
NOVAK I JELENA OTKRILI TAJNU SRETNOG BRAKA: Zajedno su od 18. godine, a kada čujete šta kažu..RAZNIJEŽIT ĆETE SE!
.

Jedan od najboljih tenisera na svijetu, Novak Đoković je u vezi sa sadašnjom suprugom Jelenom još od 18. godine. Jelena je danas, za srbijanske medije, otvoreno progovorila o svom braku s Novakom i o tome kako odgajaju svoju djecu. 

nivak1

novak2

novak3

novak4

"Djecu učimo na svom primjeru. Ne možemo uopće samo postavljati pravila i neke smjernice a da mi sami ne demonstriramo ono u što vjerujemo. Novak i ja se stvarno trudimo. Da, griješimo, apsolutno, svaki dan. Ono što je kalo lijepo je da u kontaktu s našom djecom vidimo te svoje greške i imamo se mogućnost popravljati. Svaki dan je nova prilika da budemo najbolja verzija sebe", objasnila je Jelena. 

novak5

novak6

novak7

novak8

Kada ju je novinarka upitala kako joj Novak vraća za svu podršku koju ona njemu pruža s tribina dok igra, Jelena je odgovorila:

novak9

novak10

novak11

"On radi isto to. Imamo vrlo skladan odnos gdje on podržava i moju ambiciju i ja njegovu. Napravili smo balans, tako da jedno drugo podržavamo. Ja sam jedna osnažena žena zahvaljujući mužu koji apsolutno poštuje sve što ja jesam."

novak12

novak13

novak14

novak15

Jedan od najboljih tenisera ne svijetu, Novak Đoković, nikada nije zaboravio svoje korijene i to stalno dokazuje.

novak-djokovic

novak-djokovic-1012123

novak-djokovic-1012557

 Đoković je zajedno sa sinom bodrio košarkaše Crvene zvezde koji su se prije nekoliko dana sastali sa Cibonom u prvom kolu ABA lige, takmičenja u kojem je prošle godine bila vicešampion.

novak

Na meču protiv Cibone društvo mu osim sin pravi i poznati agent Miško Ražnatovića.

novak-djokovic-loses-miami-open

novak-djokovic-2-1

160830114441-djokovic-injury-us-open-super-169

Najbolji srbijanski teniser Novak Đoković ne želi da propusti ni sekund slobodnog vremena koji može da provede u društvu porodice, supruge Jelene, sina Stefana i kćerke Tare.

novak-jelena-djokovic

Kako izgledaju njihove zajedničke aktivnosti, javnost može da vidi gotovo svakodnevno na društvenim mrežama, a dirljivi trenuci porodice Đoković gotovo nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

d

Tako je i Jelenina objava oduševila korisnike društvenih mreža. Na fotografiji se vidi kako Novak sa sinom Stefanom hoda ulicom po kiši držeći se za ruke.

U drugoj ruci drži kišobran, on im očigledni nije bio potreban.

dokovic

Iako ova idilična slika zaslužuje sama po sebi veliku pažnju, Jelenini pratioci su primijetili jedan detalj koji ih je u isto vrijeme zaprepastio i oduševio!

novak

Naime, Stefan je u potpunosti isti otac po hodu. Blago podignuta desna noga, u istom položaju stopalo, prosto je namamilo mnoštvo lajkova i komplimenata, uz želju i nadu da je ovo još jedan dokaz da će i Stefan jednog dana biti vrhunski sportista.

novak

Novi.ba/Foto: Wikimedia

Ne propustite