Ženi se Nadal, a gostima je zabranio JEDNU STVAR: Ko uradi OVO morat će da plati OGROMNU KAZNU!

Kiosk
Ženi se Nadal, a gostima je zabranio JEDNU STVAR: Ko uradi OVO morat će da plati OGROMNU KAZNU!
.

Vjenčanje tenisera Rafaela Nadala i njegove dugogodišnje ljubavi Marije Fransiske Pereljo, koja ne voli da se eksponira u javnosti, trenutno tema broj jedan u svijetu.

Vjenčanje koje će početi danas oko 11 časova intrigira svjetske medije jer svi čekaju ko će se pojaviti, ko neće doći na vjenčanje i da li će ispoštovati pravila koje ovaj događaj nameće.

ff

foto: Profimedia

Vjenčanje koje se procjenjuje na 40.000 eura, jer lokacija koju su mladenci izabrali "La Fortaleza" iziskuje da izdvoje veliki novac za jedan dan, okupiće veliki broj poznatih ličnosti, piše "Žena blic".

nadal

foto: Twitter

Među zvanicama koje su potvrdile svoj dolazak je Enrige Iglesijas, prenosi špansko izdanje magazina "Hello". Nagađa se da Pike i Šakira neće doći zbog obaveza i prisustvo još nekoliko poznatih gostiju je pod velom tajne.

Na vjenčanju je zabranjeno da se koriste telefoni i snimanje uz pomoć drona. Oni koji prekrše pravilo biće kažnjeni novčanom kaznom od 30.000 do 50.000 eura. Tvrđava "La Fortaleza" na Majorki na kojoj će se održati vjenčanje ima sopstveno policijsko obezbeđenje koje će nadgledati događaj i voditi računa da se pravila i ugled lokacije ne ukaljaju.

0-main-rafa-nadal-xisca

foto: Getty images

Ne propustite