"Bila sam u vjenčanici, spremna da odem do crkve, a onda sam shvatila..."

Kiosk
"Bila sam u vjenčanici, spremna da odem do crkve, a onda sam shvatila..."
.

Noćna mora svakog mladoženje je dolazak pred oltar i saznanje da se njegova druga polovina nije pojavila. Na jednom sajtu svi koji su se predomislili u posljednjem trenutku i odlučili da ne dođu na svoje vjenčanje otkrili su zašto su postupili na taj način.

Ovo su njihove priče.

 - Ostavila sam vjerenika pred oltarom. Bila sam u vjenčanici, spremna da odem do crkve, kada sam shvatila da ipak ne mogu. Jednostavno sam se uplašila - priznala je jedna djevojka i dodala da je njen nesuđeni suprug kasnije upoznao divnu ženu sa kojom je bio sretan.

1238507-profimedia0049110665-ff

Foto:Profimedia

 Neki su pisali kako znaju nekoga ko je ostavljen na dan vjenčanja.

- Tip kog znam je to uradio. Njegovi prijatelji su mu od početka govorili da ona nije za njega i da je toksična osoba. Na dan vjenčanja imali su posljednju intervenciju, a on je konačno odlučio da će ju ostaviti - ispričao je jedan korisnik.

1238503-profimedia0006317172-ff

Foto:Profimedia

 - Na dan vjenčanja, moj prijatelj je čekao svoju vjerenicu pred oltarom i znojio se kao ludak. Moji prijatelji i ja smo mislili da će se onesvijestiti. A onda je počelo... Zaljuljao se napred, pa nazad, a onda se polako počeo povlačiti. Pogledali smo se i znali šta namjerava da učini. Krenuo je na bočna vrata. Neke zvanice su to primijetile i počeli su da se migolje. Moji prijatelji i ja krenuli smo za njim. U jednom trenutku pomislio sam da mu je samo trebalo malo vazduha. Ali ne. Krenuo je pravo prema automobilu - otkrio je prijatelj jednog odbjeglog mladoženje.

Novi.ba/Kurir.rs

Ne propustite