U REKORDNOM ROKU SMRŠALA 50 KILOGRAMA A NIJE PRSTOM MRDNULA: Kilogrami se TOPILI KO LUDI, pogledajte KAKO SE HRANILA!

Praktična žena
U REKORDNOM ROKU SMRŠALA 50 KILOGRAMA A NIJE PRSTOM MRDNULA: Kilogrami se TOPILI KO LUDI, pogledajte KAKO SE HRANILA!
.

Većina ljudi sanja o tome da istope višak kilograma, a da se pritom fizički ne pokrenu, no nažalost ovo je u praksi rijetko ostvarivo. No, nije i nemoguće, a dokaz je mlada Kejsi Torp kojoj je pošlo za rukom nevjerovatnih 50 kilograma, a da se nije pošteno preznojila.

Ova Australijanka je prije 18 mjeseci znala da nešto mora da promijeni - vaga je pokazivala nevjerovatnih 134 kilograma. Svako jutro započinjala je tablom čokolade, a tokom dana nastavljala je da unosi velike količine slatkiša, sladoleda i masnih obroka.

instagram1

Foto:Instagram

Njeno samopouzdanje bilo je toliko nisko da je izbjegavala da se pogleda u ogledalo, mrzila je svoj odraz i svoju gojaznost. No, u februaru 2018. riješila je svojim dotadašnjim navikama kaže dosta!

Danas može da se pohvali činjenicom da je smršala 50 kilograma, te da nosi šest brojeva manji konfekcijski broj. I zaista - fotografije najbolje pokazuju da je Kejsi nova žena!

instagram2

Foto:Instagram

"Oduvijek vodim bitku sa kilogramima. Ja bih ih nagomila, potom bih ih skinula, bio je to začaran krug. Imala sam užasne navike u ishrani. Bila sam potpuno zavisna od šećera, slatkiši su bili moja slabost. Jela sam i puno brze hrane, burgera i kineske hrane", prisjetila se ova plavuša.

Na koncu svega ona je uspjela da smrša zahvaljujući specijalizovanom programu za mršavljenje, koji je uključivao periode detoksa i topljenja masti.

Njena ishrana podrazumjeva visok unos proteina i minimalan unos ugljenih hidrata, a na trpezi je obavezna i prirodna, svježa hrana.

"Osjećam se sjajno i sretna sam jer mogu da nosim haljine. Obnovila sam cijeli garderober. Bilo je teško, ali ključ je o dosljednosti i tome da ne odustajete. Stalno sam razmišljala o krajnjem cilju. Gubitak kilograma je promenio cijeli moj život. Nikada se neću vratiti onome ko sam bila", zaključila je Kejsi.

instagram3

Foto:Instagram

Primjer jelovnika na Kejsinoj dijeti

Doručak: Mandarine

Užina 1: 100 g jagoda i malo grisina

Ručak: 100 g bifteka i brokoli

Užina 2: lubenica

Večera: 100g piletine i spanać

Novi.ba/Žena.Blic.rs

Ne propustite