Severinin  bivši se oglasio nakon SKANDALA OKO MALTLETIRANJA NJIHOVOG SINA U ŠKOLI,  za sve krivi njega! Ovo je užas! 

Aktuelno
Severinin  bivši se oglasio nakon SKANDALA OKO MALTLETIRANJA NJIHOVOG SINA U ŠKOLI,  za sve krivi njega! Ovo je užas! 
.

Nakon što je Severina na presici optužila školu koju pohađa Aleksandar za zlostavljanje djeteta, Milan Popović je za Index progovorio o tim optužbama i o incidentu o kojem je Severina govorila.  

"Još nemam službeno izvješće iz škole koje sam zatražio, ali na osnovu informacija koje imam, došlo je do incidenta koji je isprovociran od strane Igora Kojića", kaže Milan Popović. "Igor Kojić je isprovocirao taj incident svojim nasilnim i neprimjerenim ponašanjem, zbog čega je škola zvala policiju", kaže Popović.

1098449-igor-kojic-severina-kojic-ls

"Mogu vam reći da sam se čuo s djetetom u tom trenu i tu nema riječi o bilo kakvom zlostavljanju. Incident je isprovociran da se napravi senzacija. Isprovociran je iz dva razloga - prvi je da se napravi senzacija kako bi se pažnja javnosti usmjerila na Severinu zbog promocije njezine nove turneje, a drugi je taj što smo trenutno u očekivanju veoma bitne presude u jednom od postupaka koje vodimo. Kao i nekoliko puta dosad, tijekom očekivanju bitne presude sa Severinine strane je bilo ovakvih javnih istupa u kojima ona proziva sudionike tužbi i institucije te time vrši pritisak u nadi da će to na neki način potpomoći konačnoj presudi u postupku", smatra on.

sevee

"To je pokušaj zastrašivanja", dodaje.

Severine je danas na presici optužila Milana da je "platio kampanju Milana Bandića, a škola je pod gradskom upravom". Upitali smo ga za komentar na te optužbe.

"To smo već od nje čuli. Za neke od tih kleveta već se vodi kazneni postupak i nadam se da će se to riješiti uskoro. Za ravnateljicu škole mogu reći da je izuzetno profesionalna, ta škola je jedna od najboljih škola u Zagrebu i imam samo riječi hvale i za učiteljice i za čitavu organizaciju škole. Iz informacija koje imam trenutno, škola je tog dana postupila u skladu s pravilima škole i struke i iz ovog što ja znam, na postupke škole nisu utjecali nikakvi osobni stavovi", kaže Popović.

"Da sam u bilo kojem trenutku posumnjao da se tu radi o bilo kakvom zlostavljanju, prvi bih stao na stranu majke i napravio sve što je u našoj moći da zaštitimo dijete. Moja procjena je da tu nema zlostavljanja te da je inscenirani incident. Također, tog dana je odvjetnik čekao u automobilu ispred škole, a i sama Severina se pojavila u školi pola sata kasnije jer je dijete zaboravilo torbu u školi. Dakle, ona je bila u blizini i cijela stvar je namjerno isprovocirana", tvrdi on.

Također, osvrnuo se i na to što je Severina na presici imenima prozvala dvije učiteljice.

screen-shot-10-18-19-at-12-55-pm-001

"Od te dvije učiteljice koje Severina spominje jedna, Petra, u toj školi ne radi već godinu dana. Dakle, tu se nije ništa dogodilo, rađeno je po čistom scenariju. Ovo je zloupotreba našeg djeteta u svrhu njene promocije. Ovo je obilježavanje našeg djeteta da je zlostavljano i iznošenje detalja iz života našeg djeteta koje je zabranjeno po svim pravilima struke i normalnog roditeljskog ponašanja", smatra Popović i dodaje da ga ovakav istup Severine na presici nije iznenadio.

"Ništa me više ne šokira, na svakakva iznenađenja sam spreman, šokiralo me jedino u smislu da se opet iznose stvari koje se tiču našeg djeteta, iako vrlo dobro zna da to nije u njegovom interesu", zaključuje Popović.

Severinine tvrdnje komentirala je ravnateljica škole Ljiljana Klinger.

"Ja to nisam vidjela, ali znam o čemu govorite iz upita novinara, telefoni ne prestaju zvoniti. Naravno da je to sve fikcija, ali vodi se niz procesa i budući da se radi o djetetu, vama je jasno da ću se suzdržati od izjava", kazala je. 

Podsjećamo, Severina tvrdi da su učiteljice zlostavljale njenog sina Aleksandra u školi. "U petak se dogodio incident u školi u koju ide moje dijete, gdje su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile i tjelesno i fizički povrijedile te ga dva sata zadržavale i nisu puštale da ga preuzme moj suprug jer ja nisam mogla doći po njega", kazala je.

seve

"S obzirom na to da nitko osim mene ne može odvesti moje dijete iz škole, na taj način se meni, kao majci, onemogućuje da radim svoj posao ili da budem bolesna pa da zbog toga ne mogu doći po dijete", dodala je Severina.

"Ja sam im poslala i ispričnicu jer sam od plesnih probi imala malu ozljedu. Do danas me nitko iz te škole nije nazvao, dobivam i dalje prijeteće mailove od oca, dijete mi ne želi ići u školu jer je doživjelo veliku traumu. Prepao se, mislio je da će cijelo vrijeme biti zatvoren u školi. Vukle su ga za ruku, za ramena, za stomak, to sve imam i u liječničkom nalazu, i prijetile su mu da će dobiti batine ako ustane sa stolice", tvrdi pjevačica.

Izvor: index.hr

Ne propustite