STRAVIČAN ZLOČIN: Sin velikana glumišta UBIO majku - ISKASAPIO je nožem! Policija upala i - UBILA ga

Aktuelno
STRAVIČAN ZLOČIN: Sin velikana glumišta UBIO majku - ISKASAPIO je nožem! Policija upala i - UBILA ga
.

Kameron Eli (30) sin čuvenog glumca Rona Elija (81), najpoznatijeg po ulozi Tarzana u istoimenoj seriji, ubio je juče majku Valeri Lundin (62). Ubistvo se dogodilo na porodičnom imanju u Santa Barbari.

Naime, Kameron je majci zadao višestruke ubode nožem, nakon čega je nastupila smrt. Policija je upala na imanje, a Kamerona su usmrtili nakon što su ispalili nekoliko hitaca iz vatrenog oružja.

Kameron je nakon ubistva pozvao policiju i za sve okrivio oca invalida rekavši da je Ron napao suprugu. Na audio snimku koji poseduje "The Blast", čuje se glas mladog muškarca koji govori da je "njegov otac pokušao da ubije njegovu majku", sav uspahiren i kroz plač.

Kako je saopštila policija, Ron Eli je neposredno nakon ubistva pronađen u kući, "na bezbjednom". Na imanje Elija policijske snage stigle su pod sumnjom da je tamo počinjeno porodično nasilje. Prvo su pronašle beživotno tijelo žene, a onda i naoružanog muškarca.

Čuveni glumac i njegova surpuga koje je prije nekoliko decenija bila Mis Floride bili su u braku 35 godina i imali su troje djece, Kamerona, Kejtlend i Kristin.

Nije zasad poznato da li je Kameron živeo sa roditeljima prije stravičnog događaja.

Ne propustite