SNAHA JE NALAZILA ČUDNE ZAMOTULJKE PO STANU: Kada joj je suprug otišao na put, OTKRILA SE JEZIVA ISTINA! Od svekrve je dobila ZASTRAŠUJUĆU PORUKU!

Čudne priče
SNAHA JE NALAZILA ČUDNE ZAMOTULJKE  PO STANU: Kada joj je suprug otišao na put, OTKRILA SE JEZIVA ISTINA! Od svekrve je dobila ZASTRAŠUJUĆU PORUKU!
.

Šta se desi kada vam neko "radi o glavi", kada stvari iz kuće počnu da vam nestaju i počnete da nalazite čudne zamotuljke.

Jelena iz Beograda je, sa suprugom Milanom, bila u braku tri godine. Živjeli su sa njegovim roditeljima koji su od početka bili korektni prema njoj. Međutim, ne zadugo. Ovo je njena priča.

svekrva

- Sve se promijenilo kada je Milan otišao u inostranstvo da radi. Ostala sam sama u kući sa njegovim roditeljima, koji su odjednom promijenili ponašanje.
Svekar je postao nezainteresovan za razgovor, a svekrva nervozna, svadljiva. Čak su i komšinice postale drugačije: primijetila sam da prekidaju priču kada prolazim ulicom. Danima sam se pitala šta se dešava. A onda me je suprug nazvao telefonom. 

- Jelena, o čemu se radi? Majka mi priča kako joj radiš o glavi: baješ joj u hranu i ostavljaš vrećice po kući - urlao je u slušalicu.
Vrećice sa vradžbinama? Da, pravila sam vrećice sa lavandom i mentom, za ormare. A voljela sam da palim mirišljave svijeće... Ali ne zbog sujevjerja, kao što je moja svekrva mislila.

foto-epa

To sam rekla i svom suprugu, koji se slatko nasmijao i zamolio da objasnim njegovoj majci, prije nego što napravi haos u kući. Pokušala sam da objasnim svojoj svekrvi, ali sam bila zatečena njenom reakcijom.

- Ti si lagala! Lagala si za sve! - počela je da viče. - Sve sam saznala od vračare. Razvešću te od mog sina do kraja godine - zaprijetila mi je.

Vremenom sam primijetila da mi stvari nestaju. Prvo četka za kosu, pa garderoba i na kraju fotografije sa vjenčanja. Raspitala sam se kod mlađih komšinica i saznala da je u kući bila vračara koja je gatala protiv mene.

Nalazila sam neobične zamotuljke svuda: u garderobi, fiokama, ispod jastuka, a unutra su bili pramenovi moje kose, posečeni nokti i bijeli prah neobičnog mirisa.

659607-vracara-ff

- Imala sam vrtoglavice i bol u glavi iz čista mira, kada sam shvatila da su se stvari otele kontroli i polako je počela da me hvata panika - priča ova žena. - Šta ako me svekrva stvarno odvoji od čovjeka kog volim? Ili me urekne da ne mogu da imam djecu?

- Odlučila sam da posjetim ženu u susjednom selu, za koju su mi rekli da "skida" crnu magiju. Bajala mi je cijelu noć, i na kraju uspjela da me spasi - navodi ona.

- Danas Milan i ja imamo dvoje djece, dječaka i djevojčicu. Svekrva se vremenom urazumila, ali Milan nije mogao da joj oprosti što je pokušala da mi nanese zlo - zaključuje žena.

Novi.ba/Kurir/Foto:Profimedia

Ne propustite