SLOBA I KIJA SE POTUKLI ZBOG LUNE?! Cijelu večer je mjerkao BIVŠU LJUBAVNICU, Kristina i Marko napravili SCENU! Bilo je NAPETO!

Aktuelno
SLOBA I KIJA SE POTUKLI ZBOG LUNE?! Cijelu večer je mjerkao BIVŠU LJUBAVNICU, Kristina i Marko napravili SCENU! Bilo je NAPETO!
.

Kristina Kockar i Sloba Radanović su se noćas potukli zbog Lune Đogani, ekskluzivno saznaje Espreso!

Naime, Luna i Sloba su sinoć bili zajedno na jednoj žurki, gdje su se cijele večeri mjerkali, iako je Đoganijeva bila sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, koji je zbog toga odlijepio i otišao sa slavlja sam. 

luna-djogani

Foto:Instagram

- Marko je cijele večeri bjesnio na Lunu zbog Slobe. Svađali su se naočigled svih, a kada je misica izrazila želju da se fotografiše sa Lunom i Slobom, to je bila kap koja je prelila čašu. Njih dvoje su prišli da se slikaju, a Marko je demonstrativno napustio žurku i otišao kući sam - priča izvor koji se zatekao na licu mjesta i dodaje: 

- Sloba je na proslavu došao u društvu menadžera Gorana Lečića, kome je Kija sve vrijeme slala poruke i vejrovatno je preko njega i saznala šta se dešava na žurki. Pukla je kao i Marko koji se zbog Slobe posvađao sa Lunom, pa ju je očito ljubomora vodila do njegovog stana gdje je uslijedio i konačni obračun sa Radanovićem, zaključuje izvor dobro upućen u sve.

Luna se nije oglašavala povodom ovih tvrdnji. 

pinkove-zvezde-ziri-181428-photo-e-stock-ivan-dobricic-1000x0

Foto: Ivan Dobričić

Prethodno je izjavila za medije da se sprema na trening kako bi bila još bolja riba i čudila se kakve veze sa njom ima incident koji se dogodio između Kije i Slobe. Međutim, ispostavilo se da je ona uzrok svađe bivših su upružnika, kao što su ona i Sloba uzrokovali njenu svađu s Markom. 

Lunin i Markov prijatelj Pavle Jovanović potrvrdio je da su se posvađali na žurki, ali je pokušao da prikrije da je do toga došlo zbog Slobe.

81074-pavle-jovanovic1-f

Foto: Instagram

- Mi smo se svi kolektivno svađali na žurki oko toga gdje ćemo poslije, jer je trebalo da idemo u kafanu u kojoj sam ostavio rezervaciju! Marko je htio da krenemo odmah, a Luna je sve vrijeme govorila još 15 minuta, još 15 minuta... - rekao je Pavle Jovanović, koji je bio u društvu sa njima, negirajući ono o čemu su svi prisutni na proslavi svedočili:

Nije bilo slikanja sa misicom i nije Marko otišao bez Lune. On ima svoju verziju susreta bivših ljubavnika:

- Sloba je prišao za naš sto da se pozdravi sa mnom. Bio je sa svojim menadžerom, a Luna i Marko su bili okrenuti leđima dok je on pričao sa mnom - zaključio je Pavle.

Novi.ba/Espreso

Ne propustite