PRVA DAMA FRANCUSKE NEPREPOZNATLJIVA, ZATEGLA BORE, PODMLADILA SE: Isplivale njene najnovije slike, PROSUDITE I SAMI!

Moda i ljepota
PRVA DAMA FRANCUSKE NEPREPOZNATLJIVA, ZATEGLA BORE, PODMLADILA SE: Isplivale njene najnovije slike, PROSUDITE I SAMI!
.

Nakon Makronove posjete Beogradu, koju je obavio bez supruge Brižit, pojavile su se informacije da se prva dama Francuske krije od javnosti krila jer je išla na estetske zahvate.

Posljednji put u javnosti Brižit (66) je viđena u pratnji supruga Emanuela Makrona na tradicionalnoj vojnoj paradi u Parizu u sklopu obilježavanja Dana pada Bastilje.

briggite

(foto: Instagram)

Samo dva dana nakon parade, kako su izvijestili francuski mediji Brižit Makron stigla je u privatnu kliniku "American Hospital of Paris", gdje je imala zakazane konsultacije sa ljekarima da bi dan kasnije već izvršila operacije.

Mediji izvještavaju da se radilo o zahvatu u trajanju od tri sata, i da je iz klinike izašla blistajući, i to 19. avgusta.

Nedavno je Brižit konačno viđena u javnosti, u Parizu, i primijetno je da prosto blista - mediji i komentatori kažu da je to upravo zahvaljujući zahvatu kome se podvrgla.

brig2

(foto: Instagram)

Inače, Brižit je oličenje elegancije u modnom smislu, a to je dokazala i ovaj put. Uz Luj Viton haljinu sa zlatnim dugmićima iskombinovala je salonke u boji kože koje su joj dodatno izdužile noge. Od nakita, držala se one stare "manje je više", te se odlučila za diskretnu zlatnu narukvicu.

Razlika na njenom licu, slažu se svi, više je nego primjetna, a opšti zaključak je da je zahvat uspio. Pričalo se da se Brižit na ovaj potez i odlučila kako ljudi ne bi toliko komentarisali činjenicu da je 24 godine starija od svog supruga, i da to ne bi bilo toliko upadljivo, piše magazin "Žena.rs".

Ne propustite