"Iznenada su mi počele stizati poruke sa nepoznatog broja..."

Kiosk
"Iznenada su mi počele stizati poruke sa nepoznatog broja..."
.

"Iznenada su mi počele stizati poruke sa nepoznatog broja, tipa, ej ljepotice da se vidimo, čuo sam da voliš da šaraš i tako to.

Šokirala sam se, pomišljala sam svašta, od toga da me muž “testira”, preko toga da se neko iz komšiluka zeza sa mnom i na kraju pomišljala sam da se stvarni i sviđam sa mojih 47 godina nekome. Ipak sam samo kratko napisala da su pogriješili, ali nakon dva dana dobila sam poruku da mi je sa tog broja poslata dopuna kredita od 100 eura uz poruku POČASTI SE. Iz pristojnosti sam se zahvalila i tako je i počelo naše dopisivanje.

sad-woman-thinking-sitting-on-sofa-in-front-of-window-sla7mp3ie-thumbnail-full14

Kroz poruke sam shvatila da se radi o nekom baš dobrom muškarcu, pažljivom i bogatom. Naše poruke su vremenom postale sve “toplije” VRELE, počela sam da mu šaljem moje izazovne fotografije.Nakon 4 dana dopisivanja dogovorili smo se da se nađemo u susjednom gradu.

woman

Sjela sam na autobus i na dogovorem mjestu vidjela mog muža kako me čeka. Samo je pitao ZAŠTO? Nisam mu znala odgovoriti, 28 godina smo u braku i nikada ga nisam prevarila, nisam čak ni razmišljal, ali eto, stvarno ne znam zašto, možda jer sam osjetila da mogu konačno imati nešto što nikada u životu nisam imala dovoljno – NOVAC! Rastali smo se nakon toga i moj život je izgubio svaki smisao. NE ZNAM KAKO DALJE …"

51da1d2e611019b5492daee69484cd2f

BONUS ISPOVIJEST:

"Prva komšinica mi je prepisala svoju kuću i nešto zemlje što je imala.

Bila je teško bolesna, a iako je imala čak 3 sina niko je nije posjećivao. Jedino ja i moja porodica smo se brinuli o njoj. 

sad3

 

Nikada ništa od nje nismo tražili, jednostavno smo imali potrebu, naročito ja da joj pomažemo u tim njenim teškim danima. Skoro godinu dana je bila na postelji prije nego je umrla i ja lično sam je presvlačila. Kada je u...a saznala sam da mi je prepisala svoju kuću i zemlju. 

sad2

Međutim, par dana nakon toga pojavili su se njeni sinovi i naravno brižne snahe. Kakve sam uvrede doživjela zbog te kuće i zemlje to je strašno. Tada sam im ja onako smireno rekla da meni kuća njihove mame ne treba i da sam joj pomagala jer je bila bespomoćna i jer joj NIKO nije drugi došao, ne da joj pomogne, nego da je pita kako je. 

sad1

Vratila sam im sve, a oni su to u kretkom vremenu prodali… sve za nekoj 10.000 eura, tako da su njih trojica dobili po neke 3.000. Koji pohlepni jadnici, ne znam kako se ne boje dragog Boga."

Ne propustite