Pogledala je svoje slike sa IBICE i primijetila je nešto zbog čega joj je sve PRISJELO! Nje mogla da vjeruje, OVO JE PODIJELILA ISTOG TRENUTKA!

Kiosk
Pogledala je svoje slike sa IBICE i primijetila je nešto zbog čega joj je sve PRISJELO! Nje mogla da vjeruje, OVO JE PODIJELILA ISTOG TRENUTKA!
Dejevojka iz Velike Britanije na odmoru na Ibici, čija je objava nakon gubljenja pasoša postala viralna na Tviteru, kaže kako se uprkos četvorodnevnoj borbi da dođe kući, provela "najbolje ikad".

Djevojka iz Velike Britanije na odmoru na Ibici, čija je objava nakon gubljenja pasoša postala viralna na Tviteru, kaže kako se uprkos četvorodnevnoj borbi da dođe kući, provela "najbolje ikad".

Bobi Kuk pretrpila je niz problema tokom odmora na Ibici, uključujući višestruka kašnjenja i odložene letova. 21-godišnja zdravstvena asistentkinja letjela je 25. septembra iz Eseksa za Španiju.

bobi-815x458

Zbog propadanja Tomasa Kuka njena početna rezervacija bila je otkazana i morala je čekati satima drugi let u Barseloni, prenosi britanski mediji.

 

Kad su ona i njena prijateljica Beka (20) napokon stigle na Ibicu, posjetile su superklub Paču tokom druge večeri i Bobi je shvatila da joj je nestao pasoš.

Nakon napornih nekoliko dana podnošenja zahtjeva za izdavanje pasoša za hitne slučajeve, zbog čega je četiri dana odložila povratak kući, Bobi je pregledala fotografije kad je primijetila jednu na kojoj se vidi njen pasoš na podu kluba.

- Nisam mogla da vjerujem - rekla je Bobi dodavši kako nije dovoljno pazila. Kad je vidjela fotografiju, nazvala je klub i pitala da li je neko pronašao pasoš, ali to nije bio slučaj.

screenshot-2

- Mislim da ga je neko pokupio i ukrao - kaže ona.

Kući se Bobi vratila tek 4. oktobra, a pet dana kasnije svoju avanturu odlučila je da podijeli na Tviteru i njena priča postala je viralna. Kaže kako je tad bila pod stresom, ali sad se čitavoj situaciji može samo smijati.

Novi.ba/Telegraf/Foto: Twitter

 

Ne propustite