VIC : King Kong i Tito

Kiosk
VIC  : King Kong i Tito
.

Sretnu se King Kong i Tito, pa će King Kong:
• Zdravo Josipe Brože!
A Tito će:


OSIJEDIO, BIO U ZATVORU: Ostat ćete bez teksta kad vidite kako danas izgleda i čime se bavi glumac iz filma "TAXI"

 

 

king

SVI VOLITE ZANOSNE OBLINE : A kada vidite šta se krije iza njih ostat ćete bez teksta

 

Poznate ličnosti su prošle kroz mnoge dijete kako bi zbog prirode svog posla ostale vitke. Pogledajte na šta su zvijezde spremne kako bi izgledale dobro.

1) KRISTINA AGILERA

1

 

Ova pjevačica je u jednom trenutku držala "Obojenu sedmodnevnu dijetu". To znači da je jela samo

hranu jedne boje u toku jednog dana. Prvog dana jela je belu, drugog dana crvenu, trećeg zalenu, pa narandžastu, ljubičastu, žutu i zadnjeg dana hranu svih boja.

2) VIKTORIJA BEKAM

2

 Viktorija se kune u "Alkalnu dijetu" koja podrazumijeva da 70 odsto namirnica koje su unesu mora da bude svježe, iz koje su izbačeni proizvodi od kravljeg mlijeka i u kojoj proteini treba da se unose umjereno.

Ova dijeta je veoma zdrava, jer reguliše nivo pH vrednosti tečnosti u tijelu.


3) DŽENIFER ANISTON

haljine-jennifer-aniston-23

 

 

Nakon mnogo nezdravih dijeta, Dženifer se okrenula jednoj zdravijoj dijeti. Počela je da jede hranu za bebe i da se pridržava dijete koja se bazira na kokosovom ulju, koje poboljšava metabolizam i  ubrzava gubljenje kilograma.

4) MEGAN FOKS

4

 

Megan se jedno vreme pridržavala "Sirće-dijete" – pila je čašice sirćeta kako bi pročistila stomak.

5) KIM KARDAŠIJAN

5

 

Kim je držala mnoge dijete kako bi očuvala svoju vitku liniju. Jedno vrijeme je bila na Atkinsovoj dijeti, jedno vrijeme je jela samo makrobiotičku hranu, a jednom je potpuno izbacila gluten, šećer i mlečne proizvode iz ishrane.

6) DŽERALD BATLER

6

 

Džerard Batler se jedno vrijeme prejedao, pa odmah zatim prečišćavao. Za ovo je okrivio odvikavanje od pušenja i alkohola.

7) DENIZ RIČARDS

7

 

Deniz je jedno vrijeme držala "Kolač-dijetu". Tokom dijete jela je samo 6 kolača i jednu večeru koja se sastojala od suhog mesa i povrća i tako svaki dan, 1000 dana.

8) DŽENIFER LOPEZ

8


Dženifer je bila na Dukanovoj dijeti, dijeti koja se sastojala od četiri koraka i koja je slična Atkinsovoj dijeti, jer se bazira uglavnom na proteinima. Jedno vrijeme je pila pilule sa ekstraktom grejpfruta koje su trebale da postaknu bolji rad metabolizma.

9) BIJONSE

10

 

Bijonse je držala dijetu u toku koje je unosila samo sok od limuna, javorov sirup i crvenu papriku i ova dijeta joj je pomogla da skine 20 kilograma kada se spremala za ulogu u filmu "Dreamgirls".

10) FERGI

11

 

Ova pjevačica je toliko željela da smrša da je uspjela da ubedi sebi da je pomfrit čist otrov samo kako bi prestala da ga jede, a sebi je dozvoljavala samo jedan zalogaj dezerta dnevno.

Ne propustite