HIT! Mlada se povjerila budućem mužu na svadbi i tek onda shvatila da je mikrofon UKLJUČEN! NASTALA URNEBESNA SCENA!

Kiosk
HIT! Mlada se povjerila budućem mužu na svadbi i tek onda  shvatila da je mikrofon UKLJUČEN! NASTALA URNEBESNA SCENA!
.

Mladenka iz Sjeverne Karoline postala je hit na društvenim mrežama nakon što je svom budućem mužu nešto povjerila u tajnosti, ali ne znajući da kamera i mikrofon sve snimaju.

screenshot-7

Foto: Printscreen

Prije nego što su stali pred oltar mladoženja joj je rekao kako lijepo izgleda, na što mu je mladenka rekla da je "upravo obavila veliku nuždu".

Kako nije znala da se sve snima, iskreno mu se povjerila, a onda je shvatila da su svi uzvanici čuli što mu je rekla. Snimku tog događaja na Twitteru je podijelio sam mladoženja imena Luke Logan, na što ga je potaknula objava komičara Jimmyja Fallona koji je svoje pratitelje tražio da podijele svoje anegdote s vjenčanja.

"Lakše je da vidite sami", napisao je uz video s vjenčanja iz 2012. godine. Snimka pokazuje njegovu sadašnju suprugu kako mu govori da je obavila nuždu, na što ju je on upitao "što to, dovraga, radiš", otkrivši joj kako je ozvučen. Najprije se našalio kako nosi mikrofon "da bih snimio trenutke poput ovih", a onda joj je priznao da mu je snimatelj stavio mikrofon zbog snimanja.

"Oženio sam poprilično fenomenalnu ženu", kaže Luke koji sa svojom suprugom sada ima četverogodišnju kćer.

It’s Hashtags time! Tag a tweet with #WeddingFail and then tell us a funny or weird story from a wedding you were at. Could be on the show!

— jimmy fallon (@jimmyfallon) June 18, 2019

Novi.ba/RadioSarajevo

Ne propustite