UMRLA DJEVOJČICA ČIJE SU SLIKE OBIŠLE SVIJET: Roditelji NEUTJEŠNI, sve su učinili da je SPASE! Sada je isplivala slika u trenutku NAJVEĆEG BOLA, naježit ćete se!

Aktuelno
UMRLA DJEVOJČICA ČIJE SU SLIKE OBIŠLE SVIJET: Roditelji NEUTJEŠNI, sve su učinili da je SPASE! Sada je isplivala slika u trenutku NAJVEĆEG BOLA, naježit ćete se!
.

Jessici Whelan iz Oswaldtwistlea, Lancashire, je prije godinu dana dijagnosticiran neuroblastom, čest tumor u dječjoj dobi koji raste kao dio nervnog sistema.

Njen otac Andy je na Facebooku, na stranici posvećenoj njegovoj kćerki, napisao da je Jessica konačno pronašla svoj mir.

"Istovremeno osjećam tugu i olakšanje. Jessica je konačno pronašla svoj mir jutros u sedam sati. Ona više ne pati i ne osjeća bol zbog fizičkih kontrakcija. Moja princeza je sada anđeo i otišla je gore da se igra sa svojim prijateljima i voljenima. Sada će odozgo paziti svog mlađeg brata i nas dok se jednog dana opet ne sastanemo", napisao je Andy.
screenshot-16
Ranije ovog mjeseca Andy je objavio Jessicine fotografije uz objašnjenje da žele da ljudi pogledaju "pravo lice raka".

"Ova fotografija je snimljena u trenutku kada joj mi kao roditelji nismo mogli ponuditi utjehu", rekao je Andy.

Reakcije na fotografiju bile su različite, a priznao je da se dvoumio da li da je objavi.

screenshot-15

"Toliko je fotografija na kojima se bolesna djeca smiješe u bolnici, okruženi Deda Mrazovima, glumcima i poznatim ličnostima. Njihova lica su puna nade, ali to nije prava slika djece koja boluju od raka. Ona je brutalna, bolna i šokirajuća", rekao je Andy.

Andy i njegova supruga odlučili su prekinuti sa svim tretmanima kada su im ljekari saopćili da se više ništa ne može učiniti.

Novi.ba/Klix

Ne propustite