Odala je TAJNI RECEPT za lijek protiv raka pluća, dojke, prostate i debelog crijeva, koji farmaceuti kriju od vas

Zdrav život
Odala je TAJNI RECEPT za lijek protiv raka pluća, dojke, prostate i debelog crijeva, koji farmaceuti kriju od vas
-

Mnogi pacijenti su se izlliječili baš zbog upotrebe ovog recepta. Rak je jedna od najtežih bolesti, a hiljadama osoba se godišnje dijagnostikuje. Ipak, rak se liječi uspješno u mnogim slučajevima ako se na vrijeme otkrije.

rak
Ono što će vam svi doktori savjetovati za liječenje raka je hemoterapija, tj. podvrgavanje zračenju. Istraživanja su pokazala da hemoterapija oslabi organizam i da se mnogi oboljeli od raka ne izvuku, baš zbog hemoterapije.
Niko vam neće reći da rak možete liječiti prirodnim putem zato što bi se tada većina ljudi okrenula prirodnom liječenju i farmaceutske kompanije ne bi zarađivale.

rak-gusterace-osnovne-karakteristike-bolesti
Ali trebali biste znati da prirodno liječenje raka, uspješnije liječi rak. Ovaj recept je odličan i uspješan kod liječenja raka. Mnogi pacijenti su se izlliječili baš zbog upotrebe ovog recepta.

lijek-ns
Ovaj prirodni lijek ubija kancerogene ćelije,a ne uništava naše zdrave ćelije. Čisti jetru, krvne sudove, jača imuni sistem, jača moždane funkcije i pomaže oporavak onima koji su pretrpjeli srčani udar.


Sastojci
– 15 limuna
– 12 glavica bijelog luka
– 400 grama klice pšenice
– 400 grama oraha
– 1 kg meda

orah-med
Priprema
Stavite pšenicu u posudu i polijte sa vodom. Ostavite da stoji preko noći i iscijediti vodu nakon 10 do 12 sati. Zatim ostavite da stoji još 24 sata.
Nakon ovog perioda,sameljite orahe i pšenicu zajedno. Očistite bijeli luk, sameljite 5 neoguljenih limuna i dodajte ih smjesi, pa dodajte med i konzumirajte smjesu sa drvenom kašikom zbog održavanja ljekovitog svojstva meda.

ljekoviti-med-760x530
Upotreba
Ako bolujete od raka, uzimajte 2 kašike ove smjese na svaka 2 sata. Podijelite ovaj recept i sa vašim prijateljima a za više postova o zdravlju slobodno posjetite našu stranicu češće. Hvala!
Izvor: megagiga.info

Ne propustite