TEŠKA SOBRAĆAJNA NESREĆA: Autobus je udario u automobil, djevojka (21) umrla na licu mjesta! Odjekuju JECAJI, MAJKA NEUTJEŠNA!

Aktuelno
TEŠKA SOBRAĆAJNA NESREĆA: Autobus je udario u automobil, djevojka (21) umrla na licu mjesta! Odjekuju JECAJI, MAJKA NEUTJEŠNA!
.

Lokalni mediji su prenijeli da je Sajma tog kobnog dana krenula na fakultet kada se kolima, pod još nerazjašnjenim okolnostima, sudarila sa autobusom jednog francuskog prevoznika

Sajma Bećković (21), državljanka Srbije, poginula je u srijedu 9. oktobra u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Francuskoj, u blizini granice sa Luksemburgom.

beckovic-sajma-696x469

Foto: Facebook

Lokalni mediji su prenijeli da je Sajma tog kobnog dana krenula na fakultet kada se kolima, pod još nerazjašnjenim okolnostima, sudarila sa autobusom jednog francuskog prevoznika.

Ekipa hitne pomoći brzo je stigla na mjesto tragedije, pokušali su i reanimaciju, ali bezuspješno.

I vozač autobusa zadobio je lakše povrede i prevezen je u bolnicu, a srećom, u trenutku sudara u autobusu nije bilo putnika.

Nastradala Sajma Bećković rodom je iz sela Župa kod Tutina, gdje joj je i klanjana dženaza.

U međuvremenu, brojni zemljaci tužim porukama na društvenim mrežama oprostili su se od poginule djevojke, a više stotina njih uz molitvu je ispratilo Sajmino beživotno tijelo na putu ka rodnoj zemlji.

Sajma će biti upamćena kao vjernica, vrlo odgojena djevojka primjernog vladanja.

Novi.ba/Fokus

Ne propustite