Ovo dijete su ostavili u kutiji na željezničkoj stanici: Nakon deset godina je sve iznenadila, SVI PLAČU KAD VIDE ŠTA SADA RADI (VIDEO)

Kiosk
Ovo dijete su ostavili u kutiji na željezničkoj stanici: Nakon deset godina je sve iznenadila, SVI PLAČU KAD VIDE ŠTA SADA RADI  (VIDEO)
,

Devet godina otkako su je usvojili, 2012. godine, Mekenzi je doživjela nevkerovatan trenutak, koji ju je šokirao, u pozitivnom smislu, kao i njene roditelje. Te godine je pjevala himnu za Bejzbol ligu, gdje ju je primijetio Mark Karman.

v3

Mala Mekenzi je imala samo mjesec dana kada je ostavljena na željezničkoj stanici u kartonskoj kutiji. Danas ona je ponos svojih roditelja.

bb

Jedna od najvećih trauma za dijete je kada ostane bez roditelja, posebno kada shvati da je ostavljeno. Međutim, dešava se i da ta djeca uspiju izgrade ispunjene i srećne živote i takve priče umiju da budu veoma dirljive i emotivne.

Mekenzi Voker je upravo jedna od tih beba, koja je uspjela da prevaziće svoj težak početak života.

Nakon što je ostavljena u kartonskoj kutiji  na željezničkoj stanici u Kini,  pronađena je na vrijeme i odvedena u sirotište. Tamo je provela godinu dana, dok je nije 2003. godine usvojila brižna porodica iz Teksasa.

v
Njena nova porodica je, otkako je Mekenzi bila mala, shvatila da njihova kćerka ima nevjerovatan dar za muziku.

v2

v4

Tek što je naučila priča, pamtila je tekstove pjesama napamet i pjevala pkesme od početka do kraja.

v1

Željeli su da nkeguju njen talenat i kada je napunila pet godina vodili su je na časove pjevanja, a čak su joj zaposlili i menadžera.

v5

Devet godina otkako su je usvojili, 2012. godine, Mekenzi je dožijvjela nevjerovatan trenutak, koji ju je šokirao, u pozitivnom smislu, kao i njene roditelje. Te godine je pjevala himnu za Bejzbol ligu, gdje ju je primijetio Mark Karman.

Karman je uspješan producent i ponudio je mladoj Mekenzi, koja je tada imala samo 10 godina, ugovor kako bi izdala svoj album.

Njeni roditelji su veoma ponosni na nju, a sa tako malo godina, nije zaboravila sirotišta i djecu koja se u njima nalaze i aktivna je u pomaganju njima.

vv

Pogledajte video snimak i ujedno ćete vidjeti i beskrajnu ljubav u ovoj srećnoj porodici, gdje roditelji jedva suzdržavaju suze dok pričaju o svom djetetu i njegovim uspjesima i djelima.

Novi.ba/Virealno

Ne propustite