VELIKA ISTINA O ŽENI LJUBE PERUĆICE, OVU TAJNU KRIJE ALI SAD JE SVE ISPLIVALO: 2015. godine je bila vjerena za ovog muškarca!

Show
VELIKA ISTINA O ŽENI LJUBE PERUĆICE, OVU TAJNU KRIJE ALI SAD JE SVE ISPLIVALO: 2015. godine je bila vjerena za ovog muškarca!
.

Pjevač Ljuba Perućica, prije dva dana se oženio svojom izabranicom Katarinom Kolozeus.

Nakon crkvenog i građanskog venčanja, organizovana je glamurozna proslava na kojoj je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti.

Ipak, dan poslije svadbe, supruga popularnog pjevača je dobila pojedine maliciozne komentare na društvenim mrežama koji su je izveli iz takta, te se dan poslije svadbenog veselja oglasila na Instagramu i objavila takozvani predbračni ugovor koji je zaključila s pjevačem i poslala snažnu poruku dušebrižnicima.

slika

Foto:Printscreen,Instagram

- Evo da vidite naš predbračni ugovor! Čisto da zapušim usta zlim, zavidnim i pokvarenim ljudima! I čisto da se zna, ne plaši se Ljuba da ću nešto da mu uzmem, oženio je djevojku koja je i prije njega imala i svoj stan i auto ( i to mi nije kupio neki dečko ili slično, hvala Bogu imam divnu porodicu)! Prema tome, sram da vas bude - napisala je Ljubina supruga, iz čijeg su privatnog života isplivali i do sada javnosti nepoznati detalji.

Međutim, sudeći po fotografiji na Instagramu, Katarina je već jednom bila vjerena za javnosti nepoznatog mladića sa kojim je tada bila u vezi, o čemu svjedoči i fotografija iz oktobra 2015. godine na kojoj je rođendanska torta, ali i vjerenički prsten.

slika1

Foto:Printscreen

Iako je stare ljubavi ostavila daleko iza sebe, izgleda da Katarina i dalje čuva uspomenu na pređašnju vjeridbu zbog čega ovu fotografiju, iako je stupila u brak s Ljubom, nije obrisala sa svog naloga na Instagramu,piše Alo.rs.

Novi.ba

Ne propustite