Ljepota i magnetna privlačnost! Dame u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice

Horoskop
Ljepota i magnetna privlačnost! Dame u ovim horoskopskim znakovima  su najveće zavodnice
.

Ovan

Ovnovi su sportske građe, djeluju snažno i imaju izražene crte lica. Crte lica koje se teško zaboravljaju. Često ćete biti u prilici upoznati markantnu crnku, tamnoputu ljepoticu svijetlih očiju ili, naizgled sasvim obično rečeno, prelijepu brinetu savršenog stasa.

Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovaj znak, a njihova svilenkasta koža potrudit će se da svaki dodir ove ljepotice zauvijek ostane duboko urezan u vašem sjećanju.

ovan


Lav

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plijene bez kompromisa. Nećete mnogo vremena potrošiti u potrazi za Lavicom divno isklesanih nogu, čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta.

Vole se oblačiti moderno i uređivati se, a ponekad u tome i uživaju.

Lavicama možemo pripisati mnogo talenata, a bez lažne skromnosti, prirodna ljepota i šarm nikada ne prestaju diviti muškarce. Ako mislite da je ovde riječ o prosječnoj ljepoti, prevarili ste se!

Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer, pored spomenute ljepote, njihov stil oblačenja i života rijetko je kliše.

zena

Škorpija 

Čak i kad su mršave, Škorpioni su prilično jake građe. Dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, nerijetko krase ove ljepotice.

Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelijepu smeđu i gustu kosu.

Škorpioni se vole sređivati, ali njihov istančan ukus nikada neće dopustiti da u tome i podbace. Kad vas osvoji, Škorpion će svoj otrov servirati tako da ćete ga popiti s užitkom.

Njihova ljepota je uvijek iznad prosjeka, a pored muškaraca obožavaju ih i djeca. Onaj kojeg Škorpion iskreno zavoli, pravi je sretnik.

zena-kosa-pramenovi-shutterstock-660x330
Strijelac

Djevojke u znaku Strijelca najzgodnije su u cijelom horoskopu.

Prosječne visine, sportske građe, ove ljepotice kao da imaju prirodan talent za isticanje. Često lijepog i pomalo duguljastog lica, visokog čela i izraženih svijetlih očiju.

Vole se oblačiti sportski i jednostavno, ali neće podbaciti onda kad se od njih očekuje pojava u punom sjaju. One će to napraviti na pravi način i s odmjerenom dozom lucidnosti.

Uvijek originalne u nastupu, lako će vam ukrasti pažnju. Kad su u provodu, neće vam mnogo trebati da ih primijetite u gomili ljepotica, jer njihova ljepota i šarm dolaze do izražaja najviše onda kad se dobro osjećaju.

zena-7

Vodolija 

Otrov se drži u malim bočicama.

Vodolije su obično srednje visine ili niske. Imaju prelijepo zaobljeno lice i svjetliji ten. Obično imaju manje šake i stopala, ali lijepo oblikovane noge.

Oči su im nježne, a pogled bistar i iskren. Imaju lijepe, meke i krupne usne.

Vodolije ne pridaju prevelik značaj odjeći, jer znaju da je odjeća nevažna kad odluče osvojiti svog izabranika. Vodolije su često prirodno obdareni ženskim atributima i ostavljaju suprotni spol bez daha.

Ne propustite