Neće vam biti dobro od ove CIFRE! Menadžer Lune Đogani OTKRIO: Evo koliko koštaju njeni nastupi! 

Show
Neće vam biti dobro od ove CIFRE! Menadžer Lune Đogani OTKRIO: Evo koliko koštaju njeni nastupi! 
.

Luna Đogani u naredna dva mjeseca navodno će zaraditi čak 35.000 evra od nastupa!

Pobjednica "Zadruge" ima samo jedan hit, "Deveti krug", ali je zakazala već sedam tezgi od kojih će se dobro opariti.

luna2

Rijaliti zvijezda je muzičku karijeru započela krajem septembra kad je imala dva nastupa u Makedoniji i navodno pjevajući na plejbek stavila u džep 8.000 evra. I pored toga što navodno na nastupima ni glasa nije pustila, Đoganijeva je uspjela da zakaže nove svirke širom Evrope.

luna

- Od kad je počela da pjeva, Luna je postala veoma tražena. U početku je cijena njenog nastupa bila 4.000 evra, ali poslije koncerta u Strumici i Kavadarcima, skočila je za 1.000 evra.

- U subotu već putuje u Štutgart, a slijede joj tri tezge u Austriji, zatim Smederevu, BiH i Parizu. Kada sve sabere, za dva mjeseca biće bogatija za 35.000 evra - otkriva dobro obavješten izvor.

On dodaje da nasljednica muzičke porodice Đogani ima spreman repertoar i zahtjevne koreografije sa igračicama:

- Luna svakodnevno radi na svom glasu i koreografiji. Pored "Devetog kruga", na nastupima izvodi i hitove Jelene Karleuše, Maje Berović... Vidjećemo da li će i dalje da pjeva na plejbek ili će napokon da pusti glas. Bio bi red, kad već toliko zarađuje - kaže izvor.

luna

Luna kaže da se raduje predstojećim nastupima, ali da još nije spremna da zapjeva u Beogradu.
- Srećna sam što radim ono što volim. Odlično se osećam na bini. Ipak, imam veliku tremu od nastupa u Beogradu. Čoveku je najteže u svom gradu. Moram još da vježbam pjevanje i da radim na repertoaru, pa kad budem skroz zadovoljna zapjevaću u Beogradu - ističe pobjednica "Zadruge" za Informer.

Njen menadžer Saša Đurić ubjeđen je da će od Lune napraviti dobar brend.

luna1

- Cilj nam je da svaki njen nastup bude na svjetskom nivou. Pravimo ozbiljan brend, pa ne prihvatamo svakakve ponude za gostovanja. Znamo koliko Luna vrijedi i zbog toga držimo visoku cijenu nastupa - rekao je Đurić.

Izvor; republika.rs

:

Ne propustite