DOKTOR ŠOKIRAO CIJELI SVIJET! Vježbanje i šetnja su ŠTETNI, ako želite da živite DUGO onda UŽIVAJTE U ŽIVOTU OVAKO!

Zdrav život
DOKTOR ŠOKIRAO CIJELI SVIJET! Vježbanje i šetnja su ŠTETNI, ako želite da živite DUGO  onda UŽIVAJTE  U ŽIVOTU OVAKO!
.

Pulo Ubiratan, ljekar iz brazilskog grada Puerto Alegre, poslie jedne izjave za lokalnu televizijsku stanicu, postao je svjetski poznata ličnost.
Naime, u intervjuu doktor je opovrgnuo sve prethodno nepokolebljive postulate zdravog načina života.

Ljekar veruje da često sve što se kaže da blagotvorno djeluje na tijelo, u stvari ne donosi nam ništa dobro, naprotiv - samo nam šteti.

0295698740-0152260955

Ubiratan je siguran da vegetarijanstvo nanosi samo štetu čovjeku, a vježbe za kardiovaskularni sistem uopšte ne produžavaju život, već ga skraćuju.

Brazilski doktor je još izjavio:

- Svako srce ima određen broj mišićnih kontrakcija. Ne trošite ih na vježbe. Životni period će vam isteći, bez obzira na to kako koristite srce. To je isto kako kada kažete da možete da produžite životni vijek vašem automobilu ako ga vozite velikom brzinom.
 

Paulova filozofija je jednostavna - ako vas ništa ne boli, ne radite ništa. Jedite prženo, pijte pivo ili vino, redovno vodite ljubav, jedite meso i što je najvažnije - ne opterećujte tijelo nikakvom fizičkom aktivnošću.

- Da je šetnja korisna, poštari bi bili besmrtni. Kitovi ubice cijeli život plivaju, jedu ribu i piju vodu, a uprkos tome su debeli. Zečevi trče i skaču non-stop, a žive najviše 15 godina. Kornjača ne trči i ne radi ništa pa živi 450 godina!

Da li je čokolada loša?

- Šta je čokolada? Čokolada je kakao. Još jedan predstavnik biljne hrane. To je hrana za sreću. Život uopšte ne treba da bude takav, da vam je cilj da budete lijep le,š.

- Životni put treba da započnete sa kriglom piva u jednoj ruci, sendvičem u drugoj, a završite ga sa mnogo opijanja, umorni, iskorištenog tijela vičući: Ura! Hvala! Vrijedilo je! Sjajan život! Odličan put!

Novi.ba/SD

Ne propustite