KIJA KOCKAR OPSJEDA CECU! Često joj komentariše SLIKE, a sada je otišla KORAK DALJE! ISKOPIRALA CECU U POTPUNOSTI! Šta će ona reći na ovo?!

Show
KIJA KOCKAR OPSJEDA CECU! Često joj komentariše SLIKE, a sada je otišla KORAK DALJE! ISKOPIRALA CECU U POTPUNOSTI!  Šta će ona reći na ovo?!
.

Kija Kockar je prva osoba vezana za rijaliti šou-programe zbog koje je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović riješila da se oglasi povodom TV formata ovog tipa, pružajući tada, prije dvije godine, podršku pobjednici prve sezone "Zadruge".

screenshot-18

Foto: Puls

Podsjetimo, Ceca je Kiji tada poslala svoju haljinu u želji da je Kockareva nosi na finalu.

I u mjesecima koji su uslijedili su dvije pjevačice upućivale jedna drugoj komplimente, a Ražnatovićeva je u jednom od intervjua vlasnici hita "Zlatan" poželjela "sudbinu Sandre Meljničenko".

Iako Ceca sada nastupa sa njenim bivšim suprugom Slobom Radanovićem, to nije pokvarilo odnos između njih dvije, a Kija je čak, pri naletu inspiracije, odlučila da se stilizuje po uzoru na Ražnatovićevu.

screenshot-19

Foto: Instagram

Naime, Kockarevu su nadahnuli čuveni stajling, mejkap, asesoar i frizura iz spota za pjesmu "Nije monotonija", a nema sumnje da će se rezultat dopasti i samoj folk divi.

Novi.ba/Puls

Ne propustite