"Moja starija sestra je izgubila život u saobraćajnoj nesreći prije godinu dana, bila je udata, imala 3 kćerke"

Kiosk
"Moja starija sestra je izgubila život u saobraćajnoj nesreći prije godinu dana, bila je udata, imala 3 kćerke"
.

"Moja starija sestra je izgubila život u saobraćajnoj nesreći prije godinu dana. Bila je udata, imala 3 kćerke, savršenog muža, savršen brak…

Život joj je bio idealan, a onda se desilo to… Ni kriva, ni dužne izgubila je život, djevojčice ostale bez majke, ma grozno.

sad1

(Foto: Pixabay)

Par mjeseci sam bila na teškoj terapiji, nisam mogla da se pomirim sa istinom. Mnogo sam razmišljala i o djevojčicama, a onda mi je sinulo kako da cijelu bol ublažim. Odlučila sam da s žrtvujem, da budem majka djeci moje sestre… DA SE UDAM ZA MUŽA MOJE SESTRE!

sad2

(Foto: Pixabay)

Pozvala sam ga istog trenutka i to mu predložila, a on mi je tada rekao da je to krupna odluka i da moram o tome dobro da razmilim. 12 godina sam mlađa od njega, imam 19 i na samom sam početku života… društvo koje bi me iakao radim dobro dijelo osudilo, rodbina… sve mi je to predočio i zamolio da dobro razmislim. Saslušala sam ga i ponovila mu da sam odlučila i da je samo do njega, da li želi ili ne.

sad3

(Foto: Pixabay)

Ja svoj život na neki način odbacujem, ali 3 mala, nevina i nedužna života dobiti će priliku da odrastu uz osobu koja će brinuti o njima kako bi brinula njihova mama i tu svaka dalja priča gubi značaj. Želim život posvetiti djevojčicama moje sestre i donekle znam da bi i ona uradila to za moju djecu. Ozvaničit ćemo brak idući vikend i nimalo se ne brinem za komentare…

sad4

(Foto: Pixabay)

Moj život od sada ima samo jedan cilj, izvesti djevojčice na pravi put i učiniti ih sretnim."

Ne propustite