SKANDAL! JELENA KARLEUŠA OVO NEĆE IZDRŽATI! CECA pjeva kod Karleušinog LJUBAVNIKA na rođendanu?! VRANJEŠ UDARIO GDJE NAJVIŠE BOLI!

Show
SKANDAL! JELENA KARLEUŠA OVO NEĆE IZDRŽATI!  CECA pjeva kod Karleušinog LJUBAVNIKA na rođendanu?!  VRANJEŠ UDARIO GDJE NAJVIŠE BOLI!
.

Ognjen Vranješ riješio je da napravi gala rođendansko slavlje u oktobru povodom 30. rođendana na kojem bi mu pjevala, ni manje ni više, nego ljuta suparnica njegove bivše ljubavnice Jelene Karleuše Svetlana Ceca Ražnatović, navodi "Kurir".

Fudbaler grčkog AEK, koji je u žižu interesovanja došao upravo zbog afere s malom od velikog skandala, posljednjih dana pregovara sa timom folk dive da mu bude specijalna gošća na zabavi u Atini.

vranjes

- Ognjen ne poznaje Cecu, nikada nije imao priliku da je upozna, pa čak ni kada je na licitaciji kupio njenu ogrlicu za 3.000 evra. Ali i pored toga, on je oduvek cijenio i poštovao njen rad.Kada je bio u tajnoj vezi s Jelenom Karleušom, on je čak i njoj govorio da od svih pjevačica sa estrade Ceca jedino vredi. To je Karleuši smetalo, ali Vranješ za to nije mario.

Nedavno je odlučio da napravi gala rođendansku zabavu i imao je nekoliko pjevačica u opticaju, a prva na spisku mu je bila Ceca. Ona je profesionalac i zna se koliko traži za nastup, a pjevaće najverovatnije sat vremena. Kako sam čuo, za to će biti plaćena 50.000 evra. Ognjen o detaljima pregovara s njenim menadžerima - priča izvor "Kurira".

79113-ceca-r-iff

On kaže da će Ražnatovićeva odsesti u najluksuznijem hotelu u Atini.

- Vranješ želi da maksimalno ispoštuje Cecu.  Pjevačica će biti smeštena u jednom od najboljih hotela u samom centru Atine, i  to u najskupljem apartmanu. Sa njom će tokom boravka da budu obezbeđenje i vozač. S obzirom na to da je specijalna gošća,  Ceca bi trebalo oko ponoći da se pojavi u restoranu i da otpeva svoj blok najvećih hitova. U Atinu stižu i Ognjenovi prijatelj iz Srbije, Bosne, Belgije i, naravno, tu će biti njegovi saigrači - završava sagovornik "Kurira".

jelenaaa

Ova saznanja potvrdio je i fudbaler.

- Ko ne želi da mu Ceca pjeva na rođendanu? Pregovori su u toku. To je sve što imam za sada da kažem.

Novi.ba/Kurir/Foto: Instagram

Ne propustite