NEOČEKIVANI OBRT: ZOLA POSTAVLJA PITANJA MILJANI NA POLUGRAFU! Slagala ga je nešto STRAŠNO, ovo niko NIJE OČEKIVAO!

Show
NEOČEKIVANI OBRT: ZOLA POSTAVLJA PITANJA MILJANI NA POLUGRAFU! Slagala ga je nešto STRAŠNO, ovo niko NIJE OČEKIVAO!
.

Odmah nakon što je obavila razgovor sa svojom majkom Marijom Kulić, Miljana Kulić je sve do detalja prenijela svom dečku Lazaru Čoliću Zoli.

Njih dvoje su ponovo ušli u polemiku o poligrafu koji danima trese Zadrugu, ali i odgovorima koji su bili lažni i tako doprinijeli da njegova miljenica ponovo izgubi povjerenje u njega.

zola2

Foto: Printscreen

- Marija je rekla da je ništa više ne zanima, ali da će reći sve što ima i da je od tada više nećemo zanimati ni ti, ni ja. Kad dobije pitanje odgovoriće i reći će šta misli. Svi ti koji ti žele da budeš sa njim, žele ti da potrošite sav novac, jer si kockar. Zaboljelo me što si lagao za tu ženu da je bolesna da bi dobio pare, ja nikad u životu ne bih saznala istinu da nije poligrafa - rekla je Miljana.

- Daj Bože da tako bude. Ja sam tebi sve priznao i izvinio sam se. Ti mene razumiješ, nemoj više da se hvataš za neke stvari - rekao je Zola.

Kako više nije znala na koji način da dokaže sebi da ga voli, Kulićka je insistirala da sazna šta bi Zola nju pitao na poligrafu, a onda je on uradio nešto što je nju navelo da shvati koliko pitanja mogu biti dvosmislena.

- Šta bi ti mene pitao na poligrafu? - pitala je Miljana.

- Da li ćeš više ikada biti agresivna prema Lazaru Čoliću? - rekao je Zola.

miljana-zola

Foto: Printscreen

- Ne. Neću da dozvolim da se više bilo šta desi, nastaviću svojim putem i to je to - rekla je Miljana.

- Tvoj odgovor može biti lažan, jer ti ne znaš da li ćeš biti agresivna - objasnio je Zola.

Novi.ba/Puls

Ne propustite