POZNATA STARLETA POGINULA U NESREĆI: Mrtva na licu mjesta, auto SLUPANO u potpunosti! Slijede UŽASNI detalji pogiblje, ovo je JEZIVO!

Aktuelno
POZNATA STARLETA POGINULA U NESREĆI: Mrtva na licu mjesta, auto SLUPANO u potpunosti! Slijede UŽASNI detalji pogiblje, ovo je JEZIVO!
.

Prije nešto više od 4 godine, poznata Starleta Slađana Guduraš pronađena je mrtva u slupanom automobilu.

Policija je pronašla slupani "golf", bosanskih registarskih tablica, u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin. U vozilu je bilo teijlo ženske osobe, a policija je u početku pretpostavljala da je riječ o starleti i pjevačici Slađani Guduraš (27), koja je nestala šest dana ranije.

slada

"Golf" je nađen na mjestu koje je zbog gustog rastinja slabo vidljivo. Pretpostavlja se da je riječ o saobraćajnoj nesreći i da je djevojka sletela s puta.

Ona je od 10. decembra bila nedostupana na svim telefonima od kada se smatra da je nestala. Krenula je iz Bijeljine za Beograd, oko 18 časova je prešla granicu i od tada joj se gubi svaki trag, prenijeli su bosanski mediji. Policijski izvori MUP-a Srbije uradili SU dodatne provjere po bolnicama o eventualnoj nesreći, kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje. Ali na žalost, Slađana je nađena tek par dana kasnije.

Guduraš je sahranjena na gradskom groblju u Srpcu. Ispratilo ju je oko 200 ljudi, uz jecaje i suze njene majke Jelke Pantić, dečka Zorana Makivića, bivših radnih kolega iz srbačkog Doma zdravlja i bivših sugrađana. Od imena sa estrade primjećen je samo reper Đus sa kojim je Guduraš imala duetski hit "Silikoni i kubicu".

Slađana Guduraš se pojavila u jednoj epizodi serije "Lud, zbunjen, normalan", a karijeru pjevačice počela je duetom sa Đusom.

gudu

Slađana je bila još jedna žrtva nesavjesne vožnje i neprimjerene brzine, te stoji kao opomena svima - Ne brže od života!

Novi.ba/Srbijadanas/Foto:Facebook

 

Ne propustite