OVA KUĆA IMA SAMO 17 KVADRATA A U NJOJ SVI ŽELE DA ŽIVE: Kad vidite šta se nalazi UNUTRA, bit će vam jasno ZBOG ČEGA! (FOTO)

Kiosk
OVA KUĆA IMA SAMO  17 KVADRATA A U NJOJ SVI  ŽELE DA ŽIVE:  Kad vidite šta se nalazi UNUTRA, bit će vam jasno ZBOG ČEGA! (FOTO)
.

Doli Rubijano iz Melburna jednom prilikom je odsjela u maloj kući na točkovima i toliko joj se svidjelo da je odlučila da kupi jednu i useli se u nju.

Uložila je ukupno 65 hiljada dolara i u prostoru od samo 17 kvadrata uredila dom iz snova koji je oduševio ljude širom svijeta.

screenshot-6

Za uređenje joj je, prenosi Dejli Mejl, trebalo samo 10-ak dana, a u kućici ima sve što joj je potrebno za život: potpuno funkcionalnu kuhinju, dvije sobice i ormar.

"Na kraju dana sve se svodi na to kako se osjećam, ako mi zbog nečeg preskoči srce, odlučim to i da uradim", ispričala je Doli i priznala da je prvo testirala nekoliko kuća na točkovima dok nije odlučila koja joj najviše odgovara:

"Isprobala sam ih nekoliko kako bih dobila pravi osjećaj u koliko malom prostoru mogu da živim da ne poludim, posebno ako budem željela da primam goste."

Na gornjem spratu kućice nalazi se uređen prostor za spavanje, a dole su smještene kuhinja i kupatilo.

Pogledajte fotografije:

screenshot-7screenshot-8screenshot-9screenshot-10screenshot-11screenshot-13screenshot-14

Izgleda predivno!

Da li biste se i vi mogli upustiti u ovakav projekat?

Novi.ba/Alo

Ne propustite