U misicu iz CRNE GORE svi su gledali: A onda se pojavila misica iz SRBIJE i nastala je SLIKA O KOJOJ ĆE SE PRIČATI!

Show
U misicu iz CRNE GORE svi su gledali: A onda se pojavila misica iz SRBIJE i nastala je SLIKA O KOJOJ ĆE SE PRIČATI!
.

U Beogradu je sinoć izabrana Mis Srbije 2019. Titulu najlepše ponijela je Adrijana Savić, drugoplasirana je Ivana Bogdanovski, dok je lentu druge pratilje dobila Katarina Mićić. Bilo je uzbudljivo, sve do samog proglašenja, kada je postala još uzbudljivije. Izbor su pratila brojna poznata lica, koja su pred samo takmičenje prošetala crvenim tepihom gde su se pojavile i brojne misice, poput njih dvije.

1

Neposredno pred početak izbora na crvenom tepihu pojavila se Mis turizma Crne Gore Natalija Labović kojoj je trebala mala pomoć zbog raskošne, a i zahtjevne haljine.

Pomogla joj je glumica Ana Sakić, a zatim i pridružila Mis turizma Srbije Nađa Kljajić koja se nedavno vratila sa svjetskog takmičenja u Kini (zato se ona sa bine gostima obratila na kineskom jeziku i tako sve iznenadila).

screenshot-4

Misica iz Crne i misica iz Srbije pozirale su jedna pored druge. Bilo je to kratko, ali zabavno pojavljivanje Natalije i Nađe oje su sinoć dokazale da ljepota ne poznaje nikakve granice.

"Nisam nikada ranije bila na izboru za Mis Srbije", rekla nam je Natalija pri ulasku u salu.

screenshot-5

Nađa je kasnije imala svojih pet minuta na izboru, kada je lentu Mis turizma Srbije predala najlepšoj Beograđanki za ovu godinu Nastasji Popović.

Kako vam se dopadaju djevojke sa lentom iz Srbije i Crne Gore.

Novi.ba/ZenaBlic

Ne propustite